VIŠE OD FESTIVALA

Posebne pogodnosti i dodatni sadržaji na T-Mobile INmusicu

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 20.06.2010 21:06
  • Objavljeno 17.06.2010 u 22:29
T-Mobile INmusic skupna

T-Mobile INmusic skupna

Izvor: Promo fotografije / Autor: T-Mobile INmusic festival

T-Mobile INmusic festival za svoje je posjetitelje osigurao niz pogodnosti i veliki broj dodatnih sadržaja

Tako je kupovina festivalskih i kamperskih ulaznica omogućena i putem kartica na rate do šest mjeseci, a za posjetitelje odobren popust od 40 posto na povratne karte HŽ-a te omogućen besplatan javni gradski prijevoz, kao i prijevoz festivalskim autobusom do Otoka hrvatske mladeži. Također, posjetitelji će se moći upoznati s programima nevladinih organizacija, a cijelo vrijeme će im na raspolaganju biti i ugostiteljske usluge s hranom i pićem, dok će se diljem Zagreba moći dobro zabavljati uz posebne akcije u Tuborg party zonama.

Uz navedeno, posjetitelji T-Mobile INmusic festivala koji kampiraju mogli su rezervirati besplatne Tuborg šatore, a u kampu će imati i mogućnost čuvanja osobnih stvari, punjenja mobitela i laptopa. Uz kupanje, sport i glazbu na Jarunu, moći će uživati i u avanturizmu i dodatnim zabavnim sadržajima, posjetima gradu i izletima na atraktivna odredišta.

Festivalski ulaz i blagajna otvaraju se nulti dan u 17.30 sati, a preostala dva dana održavanja festivala u 16.30 sati. Festivalske ulaznice na ulazu u prostor festivala mijenjaju se za narukvice koje vrijede za sva tri dana festivala, a posjetitelji se mole da narukvice ne trgaju, režu ili na bilo koji način oštećuju jer u protivnom prestaju biti važeće!

Kupovina festivalskih i kamperskih ulaznica karticama na rate

Kupci festivalskih i kamperskih ulaznica, prilikom kupovine u T-Centrima, imaju mogućnost plaćanja karticama na rate do šest mjeseci, sukladno pravilima i uvjetima banaka. Pogodnost plaćanja karticama na rate ne vrijedi za dnevne ulaznice i ulaznice za nulti dan. Festivalske i kamperske ulaznice mogu se kupiti karticama na rate u svim T-Centrima u Hrvatskoj, po cijeni od 490 kuna, odnosno 440 kuna s popustom za sve T-Mobile korisnike.

Besplatan javni gradski prijevoz

U sklopu akcije 'Nemoj piti i voziti!' Tuborg omogućava da ulaznica za festival vrijedi kao karta za zagrebački javni prijevoz od ponoći 22. lipnja do 4 sata 24. lipnja.

Organiziran prijevoz festivalskim autobusom

I ove će godine biti organiziran prijevoz festivalskim autobusom od ulaza na Jarun do Otoka hrvatske mladeži. Na dane održavanja festivala, 21., 22. i 23. lipnja, od 17 do 5 sati Jarunom će prometovati dvije autobusne linije do ulaza na T-Mobile INmusic festival. Autobusna linija prometuje od dva moguća ulaza na Jarun: ulaz Hrvatskog sokola i ulaz Hrgovići, a prijevoz festivalskim autobusom je besplatan. Radi ograničenosti parkirnog prostora mole se posjetitelji da koristite autobus umjesto osobnih automobila, kako bi se smanjile gužve.

HŽ popust

Hrvatske željeznice odobravaju posjetiteljima T-Mobile INmusic festivala koji dolaze iz cijele Hrvatske i Slovenije popust u visini 40 posto od redovne prijevozne cijene, u 1. i 2. razredu, svih redovnih vlakova. Da bi se ispunili uvjeti za korištenje odobrene povlastice, putnici su prilikom kupnje prijevoznih karata dužni izjaviti da putuju na ovu manifestaciju. Prijevozna karta mora biti isključivo povratna i ovjerena žigom organizatora T-Mobile INmusic festivala. Ovjeravanje prijevoznih karata se vrši na ulaznoj blagajni festivala.

Gastronomska ponuda

Ugostiteljske usluge s hranom i pićem bit će posjetiteljima na raspolaganju tijekom svih dana održavanja festivala na festivalskoj lokaciji i u kampu, a bogata gastronomska ponuda uključivat će raznoliku kuhinju, od meksičke i kineske do roštilja, kebaba i langoša.

Predstavljanje NGO-a

Ove godine T-Mobile INmusic širi festivalsku ponudu i na edukativne sadržaje uvrštavajući u svoj program po prvi puta predstavljanje NGO-a, odnosno nevladinih organizacija. Festivalskoj publici će se svoje područje i program djelovanja predstaviti nevladine organizacije: CESI – Centar za edukaciju, savjetovanje i istraživanje, Centar za mirovne studije, GONG, Mreža mladih Hrvatske, Queer Zagreb, Transparency International Hrvatska i Zelena akcija.

Bogat sadržaj kampa

T-Mobile INmusic festival ove je godine obogatio svoj sadržaj ponudom šestodnevnog kampa u sklopu kojeg će posjetiteljima na raspolaganju biti niz zanimljivih sadržaja. Kamp će biti smješten na jugozapadnoj strani Velikog jezera, a bit će otvoren za posjetitelje od 19. do 25. lipnja. Kamperi će na raspolaganju imati toplu vodu, wireless internet, trgovinu te mogućnost čuvanja osobnih stvari, punjenja mobitela i laptopa, a uz osnovni sadržaj kamperi će u šest dana boravka moći uživati i u kupanju, sportu, glazbi, besplatnim radionicama zen joge i sviranja didgeridooa te posjetima gradu i zanimljivim lokacijama diljem Hrvatske. Kamp se otvara 19. lipnja u 12 sati, a zatvara 25. lipnja u isto vrijeme.

Besplatni Tuborg šatori

Posjetitelji T-Mobile INmusic festivala koji kampiraju, a ne nose vlastiti šator, mogli su besplatno rezervirati svoj šator za dvoje. Partner festivala Tuborg omogućio je posebnu pogodnost rezervacije šatora za dvije osobe, i to besplatno. Uvjet za rezervaciju šatora je bio posjedovanje festivalske i kamperske ulaznice, a prvih 140 najbržih kampera koji su poslali rezervaciju osigurali su svoj besplatni šator za dvoje.

Tuborg party zone

Tijekom šest dana trajanja kampa i za vrijeme festivala Tuborg party zone bit će mjesta dobre zabave u gradu, u kojima će za posjetitelje T-Mobile INmusica vrijediti posebne akcije. Prilikom preuzimanja narukvica posjetitelji će dobiti kupone koje će potom moći iskoristiti na mnogobrojnim lokacijama u gradu. Tako će u restoranima Mex cantina, Stara Sava, Agava, Stefano, Helas i Fifty fifty uz predočenje kupona, za naručeno jelo dobiti gratis 0,3l točeno ili bocu Tuborga 0,33, a u lokalima Samba, Beach bar, Darma, IN bar, Žabac, Vega, Maksim, Egoist, Intermezzo, Harmica, Art, Alcatraz, NO sikiriki, Metropoliten i Paladium za dva kupljena Tuborga 0,33 dobiti treći gratis.

Izleti na atraktivna odredišta

Uz bogat sadržaj kampa, posjetiteljima će biti ponuđeni i organizirani izleti na atraktivna odredišta, poput Plitvičkih jezera, dvoraca Hrvatskog zagorja, raftinga na Mrežnici ili bicikliranja na Samoborskom gorju.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi