NATJEČAJ ZA BENDOVE

Pošalji video spot i sviraj na T-Mobile INmusic festivalu!

16.03.2011 u 13:59

Bionic
Reading

Pokrenut je natječaj za nastup bendova pod nazivom 'Pošalji video spot i sviraj na T-Mobile INmusic festivalu', na koji se mogu prijaviti svi zainteresirani izvođači. Prijave traju do 10. svibnja 2011.

Uz iznimno bogat line-up šestog izdanja festivala gdje će se naći brojna glazbena imena kao što su Arcade Fire, Nick Cave s Grindermanom TV on the Radio, Jamiroquai, Cypress Hill The Streets i mnogi drugi, T-Mobile INmusic festival pruža priliku svim domaćim bendovima da se istaknu kao dio ovog velikog glazbenog događanja i svoju glazbu predstave široj javnosti.

Pokrenut je natječaj za nastup bendova pod nazivom 'Pošalji video spot i sviraj na T-Mobile INmusic festivalu' na koji se mogu prijaviti svi zainteresirani izvođači. Natječaj će se održati u tri kruga glasovanja koje će se odvijati putem crvenog gumba na festivalskom kanalu MAXtv-a. Prijave na natječaj traju do 10. svibnja 2011, nakon čega će biti objavljena imena prijavljenih izvođača zajedno s njihovim video spotovima, koji će se prikazivati na T-Mobile INmusic kanalu na MAXtv-u.

Unutar tri kruga natječaja publika će u razdoblju od 23. svibnja do 12. lipnja glasovanjem za svoga favorita putem crvenog gumba na MAXtv-u odlučiti o pobjednicima natječaja koji će zasvirati na T-Mobile INmusic festivalu.

Više informacija o natječaju i uvjetima prijave dostupno je na: www.t-mobileinmusicfestival.com.