Poreč zahvatio vrući tulum

Poreč zahvatio vrući tulum

03.08.2014 u 16:30

  • +50

David Morales u Poreču

Izvor: Promo fotografije / Autor: Žiga Intihar

Bionic
Reading

Miljenik hrvatske publike David Morales u petak je rasplesao prepunu porečku diskoteku Byblos na partiju posvećenom preminulom kumu house glazbe Frankieju Knucklesu

Nastup Davida Moralesa potvrdio je činjenicu da istinska house glazba i dalje puni plesne podije, a istim je događajem istarska diskoteka Byblos upriličila još jednu večer za pamćenje i potaknula sjećanje na preminulu house legendu.


U intervjuu koji je prethodio ovom nezaboravnom partyju trenutke prije nastupa, američki producent i DJ, David Morales, prisjetio se večeri otvorenja 2007. godine kada je, kao i u petak, također rasprodao sve ulaznice.

'Ovdje kada stanem za DJ pult i pogledam sve ove ljude ispred sebe, emocije me ponesu i znam da im moram vratiti ovu ljubav natrag na plesni podij', Morales je komentirao svoje nastupe u Poreču.

I vratio je tu ljubav publici stvorivši vrhunsku atmosferu u kojoj je oživio duh pokojnog kuma house glazbe Frankieja Knucklesa.

Moralesov set trajao je preko tri sata i istime je odveo brojnu publiku na glazbeno putovanje kroz povijest himni house glazbe. Prepustit ćemo da priložene slike o atmosferi ove posebne večeri kažu više od 1000 riječi.

Uvodni set za Moralesa odradio je DJ Luca Montechi i laganim je ritmovima house glazbe zagrijao publiku. Inače, svaki njegov set se svakog petka u mjesecu kolovozu, za vrijeme gostovanja velikih DJ zvijezda, prenosi uživo u radijski prostor Radio Istre.