OPUŠTENA ROZGA

Poljupci i zagrljaji na Hauserovoj proslavi rođendana

16.06.2016 u 14:28

Bionic
Reading

Slavni hrvatski čelist jučer je u svom rodnom kraju uz obitelj i djevojku Jelenu Rozgu slavio 30. rođendan, a kako to izgleda kad se njih dvoje opuste daleko od kamera i fotografa, pokazali su na Instagramu. Luka Šulić svom je prijatelju također čestitao jubilarac, a njegova čestitka mnoge će nasmijati

Kako to izgleda biti dio mnogočlane umjetničke obitelji Hauser, u kojoj je svaki dan mala avantura, kako je i sam Stjepan jednom rekao, doznala je i Splićanka Jelena Rozga. Naime, Stjepan je jučer slavio kod kuće u Raklju svoj 30. rođendan uz roditelje, sestru i braću, a dobrog raspoloženja nije nedostajalo.

Torta je bila u znaku čela koji ga je doveo do olimpa svjetske glazbene scene, a posebno sretna bila je Jelena, no njihovi opušteni istarski dani već danas su došli kraju jer 2Cellos ovog tjedna u Londonu čeka realizacija velikog sna. Naime, s londonskim Kraljevskim filharmonijskim orkestrom snimaju svoj četvrti album.

Svoju čestitku Stjepanu na Instagramu je objavio i njegov glazbeni partner Luka Šulić, a kako se njih dvoje zafrkavaju, dovoljno govori o tome Lukin post.

'Sretan rođendan mom najdražem majmunu', poručio je Šulić Hauseru, a poruka zaljubljene Jelene bila je mnogo konvencionalnija: 'Sretan ti rođendan, ljubavi moja!'

Happy birthday my love! ❤️ #birthday #love

A photo posted by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on

Enjoying the night! #fun #happy #birthday #love

A video posted by Stjepan Hauser (@stjepanhauser) on

Thank You everyone for nice wishes!!

A photo posted by Stjepan Hauser (@stjepanhauser) on

Happy Birthday to my favorite monkey!??????????❤️ Lots of Love and happines @stjepanhauser

A photo posted by LUKA SULIC (@lukasulicofficial) on