LAŽNE GLASINE

Policija zanijekala istragu o ponašanju Brada Pitta

22.09.2016 u 21:48

Bionic
Reading

Policija Los Angelesa zanijekala je u četvrtak pisanje tiska prema kojima su vlasti otvorile istragu o Bradu Pittu zbog agresivnog ponašanja prema djeci, za što ga optužuje Angelina Jolie

'U našem sustavu nismo upozoreni na Brada Pitta i ne traje nikakva istraga o njemu', rekao je agenciji France Presse glasnogovornik policije Los Angelesa.

Gradske socijalne službe su zanijekale da su dale bilo kakvu informaciju o eventulanoj istrazi o slavnom glumcu.

'Suprotno od onoga što je objavljeno u nekim medijima, ovaj ured nije nikome rekao i nije potvrdio naše sudjelovanje u istrazi s tim klijentom', odgovorio je glasnogovornik.

Angelina Jolie je iznenadila javnost kada je u ponedjeljak podnijela zahtjev za razvod braka i tražila skrbništvo nad djecom, dok bi Pitt imao samo pravo posjeta.

Prema časopisu specijaliziranom za slavne osobe TMZ, Jolie se žali na Pittove ispade bijesa nakon pretjeranog konzumiranja marihuane i alkohola.

TMZ i People su objavili u četvrtak da je Brad Pitt viđen prošlog tjedna da verbalno i fizički napada jedno od njihovo šestoro djece u jednom privatnom zrakoplovu, što je potaknulo Jolie da traži razvod nakon 12 godina zajedničkog života.