IŠČEKUJE SE POBJEDA

Pola je Vlade na tribinama u Areni, predsjednica navija u dresu

27.11.2016 u 15:07

  • +4

Poznati na finalnom danu Davis Cupa

Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Bionic
Reading

Posljednjeg dana finala Davis Cupa, meč između našeg Marina Čilića i argentinskog tenisača Juana Martina Del Potra nisu htjeli propustiti mnogobrojni ljubitelji sporta pa ni predsjednica Kolinda Grabar Kitarović

Gromoglasnoj podršci koja se ori dvoranom za Marina Čilića pridružila se i predsjednica RH Kolinda Grabar Kitarović. Okružena trenutno najznačajnijim hrvatskim političarima poput predsjednika Vlade Andreja Plenkovića ili ministra financija Zdravka Marića, predsjednica se istaknula među svima jer žarko navija.

Dok za sada političari navijaju sjedeći, predsjednica Grabar Kitarović došla je u sportskom outftu, crvenom dresu hrvatske rukometaške reprezentacije koji ima već dulje vrijeme, a fotografi su je uslikali kako oduševljeno ustaje i plješće Čiliću. Napeti meč u Areni također prate i potpredsjednik Vlade i ministar vanjskih poslova Davor Ivo Stier, ministar obrazovanja Pavo Barišić, ministar državne imovine Goran Marić, potpredsjednik Sabora Gordan Jandroković te šef kabineta premijera Davor Božinović.

S jednakim oduševljenjem meč napeto prate i druga lica iz sportskog i javnog života poput državne tajnice za sport Janice Kostelić, voditelja Mirka Fodora, novinarke Mile Horvat ili Perice Bukića. Uz mnogobrojne Argentince koji stigli u Zagreb i grleno daju podršku Del Potru navija i proslavljeni nogometaš Diego Maradona s djevojkom.

Predsjednica Grabar Kitarović i jučer je izdvojila vrijeme za posjet jednom od najvećih sportskih događaja, a stigla je sa hrvatskim šalom oko vrata i kockastim 'startasicama', dok je danas dresom opet pokazala da je jedna od najvatrenijih hrvatskih navijačica.