'ŠTO TE NEMA'

Pogledajte: Zrinka Cvitešić zapjevala sevdalinku u New Yorku!

23.02.2016 u 12:20

Bionic
Reading

Na koncertu u njujorškom noćnom klubu Drom u East Villageu, na kojem su se skupljala sredstva za novi film 'Lucky Accident Crash' u kojem će glumiti glavnu junakinju Taru, hrvatska glumica zapjevala je s još nekoliko američkih glazbenika. Zrinkina izvedba pjesme 'Što te nema' Jadranke Stojaković publiku nije ostavila ravnodušnom

Nakon londonskih pozornica Zrinka je dobila priliku pokazati se i na jednoj njujorškoj. Zasad samo kao pjevačica. Naime, ovog ljeta glumica počinje snimati novi film u nezavisnoj produkciji redatelja Christophera Pedittoa, a sinoćnji koncert u klubu Drom, na kojem je i Zrinka zapjevala, organiziran je kako bi se sakupila sredstva  za film.

Među sevdalinkama koje su se jučer u New Yorku našle na glazbenom repertoaru, glumica je zapjevala i jednu od najljepših s ovih prostora 'Što te nema' Jadranke Stojaković. U atraktivnom seksi izdanju hrvatska glumica je zablistala pred publikom u kojoj su bili mnogi američki filmski umjetnici. Kako je proteklih tjedana u New Yorku i Niko Kranjčar, zasigurno je i on sinoć Zrinki pružio podršku.

Film 'Lucky Accident Crash' koji se ovog ljeta počinje snimati u New Yorku i na prostorima bivše Jugoslavije, priča je inspirirana istinitim događajem samog redatelja filma. Naime, Peditto je 2012. u društvu žene vodiča iz Crne Gore putovao Balkanom, a putovanje i intrigantna Crnogorka Sevda koja mu je postala bliska prijateljica toliko su ga se dojmili da je odlučio snimiti film o svojoj avanturi.

Zrinka u filmu, koji će se snimati i u Hrvatskoj, glumi glavnu junakinju Taru, a uz nju će glumiti i Lana Barić. Tu su i mnogi bosanskohercegovački filmski i glazbeni umjetnici poput Amire Medunjanin, Dina Merlina, Dubioza Kolektiva, Erola Zubčevića, Dine Šukala i ostali koji također surađuju na filmu.

And now, to begin the #luckyaccidentcrash journey, our "Tara," Zrinka Cvitesic. #chills #thatvoice #luckyaccidentcrash

A video posted by Lucky Accident Crash (@luckyaccidentcrash) on

Bakstage at DROM: Our movie star, Zrinka Cvitešić, kicking off our indiegogo campaign with an emotional performance of...

Posted by Lucky Accident Crash on Monday, February 22, 2016