PRVI PUT SNIMLJENO

Pogledajte stvaranje leda u balonima sapunice

04.11.2014 u 12:42

Bionic
Reading

Whistler u Kanadi postao je poprište dječje igre koja je odlično poslužila kao reklama – klinci su puhali balone sapunice, a kamera 4k Ultra HD snimila je stvaranje leda u njima

Promocijska snimka za nove televizore uistinu je fantastična – prikazuje stvaranje ledenih kristala u balonima sapunice. Reklama je snimljena u Whistleru u Kanadi što je dodatni plus zbog prekrasne prirode.


Stvaranje leda u balonima sapunice nikad prije nije snimljeno, a tehnologija 4k omogućila je da film bude četiri puta oštriji od standardnog HD-a. U reklami nema kompjutorske animacije i pretvaranje sapunice u led  potpuno je prirodan proces dodira vode sa zrakom čija je temperatura ispod ledišta vode.

'Bili smo osupnuti ljepotom zamršenim uzorcima koji su se stvarali na površini balona na niskoj temperaturi. Kristali u obliku pera, cvijeta i zvijezde bili su nevjerojatno očaravajući kad su odbijali svjetlost. Vidjeti sve te detalje na 4k bilo je iskustvo poput otkrivanja svijeta za koji nismo ni nagađali da postoji', rekla je režiserka reklame Leila de Blinkk.