SUPRUG NAJBOLJE ZNA

Pogledajte poklon koji je oduševio Korinu Longin Starr

31.01.2016 u 19:57

Bionic
Reading

Iako joj je rođendan bio krajem prosinca, Korina Longin Starr danas se pohvalila poklonom od supruga Fredra Starra. Reper je svojoj voljenoj darovao sliku umjetnika Raphaela Dubesseta kojom se ljepa Zadranka pohvalila na društvenim mrežama

'Moj omiljeni rođendanski poklon od mužića. Naslikao ju je nevjerojatni umjetnik Raphael Dubesset. Hvala Raphaelu za nevjerojatan posao koji je napravio. Sva tri portreta ubrzo su postala moja omiljena umjetničkih djela u našoj kući', napisala je Korina pored fotografija na kojima se vidi kako umjetnik slika njezin portret.

Zadarska ljepotica prošlog mjeseca proslavila je svoj 33. rođendan, a najljepši poklon bila joj je vijest o drugom djetetu.

Korina već dugi niz godina živi svoju sreću u Los Angelesu sa suprugom Fredrom s kojim se tajno vjenčala 2007. godine. Par je u ožujku prošle godine dočekao svoje prvo dijete, sinčića Princetona Rivera. Brojne fotografije koje Korina dijeli na društvenim mrežama iznova svjedoče o njezinoj sreći i zadovoljstvu obiteljskim životom i majčinstvom.