'BUDI MOJ BROD'

Pogledajte novi spot Gustafa

05.10.2010 u 14:04

Bionic
Reading

Prvi pogledajte predivne kadrove spota 'Budi moj brod' koje su Gustafi snimili na turneji i proputovanju kroz Francusku i Italiju samo i ekskluzivno na tportalu!

Ova verzija pjesme nastala je spontano. Dakle, Gustafi, djelomično nezadovoljni konačnom snimkom, odlučili su krenuti ponovno u studio i remiksirati snimku još jednom. Nestašni kao i uvijek, usput su odlučili snimiti i neke nove dionice, tako da je na kraju, umjesto remiksa, nastala jedna sasvim nova pjesma! Singl se trenutačno nalazi u eterima i na top listama hrvatskih radija.

Gustafi su spot za navedenu pjesmu odlučili snimiti na turneji i proputovanju kroz Italiju i Francusku ovog ljeta, a redatelj je Radoslav Jovanov Gonzo koji im se pridružio na putovanju da bi snimio i dokumentarac o bendu.

Iako u 80 posto scena nije sniman tipično spotovski, Gustafima je bilo bitno da se zabavljaju, da im bude dobro i neobavezno, a Gonzo je to sve spojio u cjelinu koju imate priliku vidjeti na tportalu. U spotu se prožimlju predivni kadrovi pitoresknih mjesta Italije i Francuske, a atmosfera Mediterana i gustafovska šarmantnost gotovo su opipljivi.