BLAGDANSKI UGOĐAJ

Pogledajte kako su Nina Badrić i Lana Banely okitile svoj dom

01.12.2016 u 06:00

Bionic
Reading

Adventski vijenac neizostavan je detalj blagdanskih priprema za božićne blagdane, a kako to izgleda u stanu Nine Badrić i Lane Banely, pjevačica i televizijska voditeljica i urednica pokazale su, naravno, na Instagramu

U prvoj nedjelji došašća Nina Badrić i Lana Banely nisu zaboravile na stol staviti adventski vijenac. Nina voli minimalizam i bijelu boju, a Lana Banely više je sklona raskošnijem blagdanskom uređenju u crvenoj varijanti.

Urednica i voditeljica sportskog programa HTV-a poznata je po stilu koji zasigurno ne zagovara onu izreku manje je više; kod Banely to mora biti bogato i upečatljivo. Crvene ruže, zlatne svijeće, anđeli, posrebreni svijećnjaci, ukrasna zvijezda... svašta se može naći na Laninu stolu.

A to se očito sviđa i njezinim prijateljima na društevnim mrežama koji su je zasuli pohvalama za blagdansku dekoraciju za koju ju je, priznala je Lana, uvijek inspirira njezina mama Irena.

Osim dekorcije doma, Nina se i u studiju priprema za dolazak Božića. S Massimom, Markom Toljom i sestrama Husar ove je godine snimila novu glazbenu božićnu čestitku 'Sjaji jelka božićna'.

Da nikada ne gubite NADU.... na dobro vam dosla prva nedjelja dosasca ????

A photo posted by @lanabanely1701 on

Prva adventska svijeća #home #familytime❤️ #christmasiscoming #tojazovemljubav

A photo posted by Nina Badric (@badrich) on

MaNiMaHuBa - Sjaji jelka božićna