URNEBESNO

Pogledajte isječak iz filma 'Bruno' Sache Barona Cohena

17.03.2009 u 10:17

Bionic
Reading

Sacha Baron Cohen u Teksasu je prikazao 22 minute urnebesnih kadrova iz svog novog filma 'Bruno' čija se premijera očekuje 10. lipnja

U filmu 'Bruno', Sacha Baron Cohen glumi istoimenog austrijskog homoseksualca koji, baš kao Borat u prethodnom Cohenovom filmu, svojim provokativnim i otvorenim pristupom dovodi okolinu u neugodnu situaciju i na taj način suočava ljude s vlastitim uskogrudnostima.

Dok se premijera 10. lipnja očekuje s nestrpljenjem, nekoliko je stotina fanova u Teksasu imalo priliku pogledati isječke iz novog filma te su, kao javlja Telegraph, s bučnim odobravanjem popratilo prikazano. Filmu predviđaju i veći uspjeh od onog koji je postigao 'Borat'.

Umjesto uvredljivog kazahstanskog televizijskog novinara Borata koji je 'vrijeđao Amerikance', homoseksualac Bruno želi osvojiti Hollywood i postati 'najpoznatiji Austrijanac nakon Adolfa Hitlera'.

U isječku koji možete vidjeti, Bruno je okupio lokalne 'muškarčine' te im rekao da uzvikuju 'P-a-r-t-y!' što glasnije mogu, ponovno i ponovno dok nisu poludjeli i počeli skakati, tući se i bacati s kamiona. Nakon toga su mu pozirali bez majica, pa bez hlača i gaća pokazujući stražnjicu da bi na kraju ostali šokirani nakon što ih Bruno moli da upute pozdrav austrijskoj homoseksualnoj televiziji.