NAGRADNJAČA

Počastite se Spa tretmanima za Valentinovo

14.02.2012 u 10:29

Bionic
Reading

Valentinovo je savršen dan tek kada u njemu jednako uživaju žene i muškarci, stoga u Ocean Spa&Beauty provedite Valentinovo iz snova sa svojim partnerom. A mi vam poklanjamo tretmane Litya Beauty Dreaming i Litya Ocean Dreaming!

Ocean Spa&Beauty nudi Vam idealnu simbiozu zdravlja i ljepote u kojem ćete sa svojom voljenom osobom doživjeti romantičan i opuštajući mir. Provedite nezaboravan dan s ljubavi u Ocean Spa&Beautyu. U Ocean Spa&Beautyu pronađite svijet je koji će vašem licu i tijelu vratiti ravnotežu i sklad te vas uvesti u drevne metode iscjeljenja i relaksacije koje kombiniraju organsko bilje, najfinija eterična ulja i plodove mora s najmodernijom Spa tehnologijom.

Inovativni tretmani s infuzijom kisika - prirodnog elementa sa snažnom moći iscjeljivanja, posebno dizajnirani luksuzni tretmani s potpisom LI'TYAe te klasične beauty usluge spojeni u jednu cjelinu prostora savršeno profinjenje elegancije pružiti će Vam mir i opuštanje u centru zagrebačkog citya – Green goldu.

Zavirite i Vi u ovu opuštajuću oazu te doživite istinsko holističko iskustvo pomlađivanja kako biste samo na trenutak pobjegli od užurbanog ritma grada i oslobodili se stresa modernog života. Uz osobito zadovoljstvo naši će vam školovani terapeuti biti na usluzi te pružiti različite terapije kako biste odstranili fizičku i emotivnu napetost iz Vašeg tijela, ali istovremeno i klasične beauty usluge od depilacije do mikrodermoabrazije.

Litya Beauty Dreaming – poludnevni Spa program koji uključuje: Litya Mirri – aromaterapija lica za revitalizaciju, Litya Spa pedikura, Litya Spa manikura
Promotivna cijena paketa za Valentinovo: 755 Kn

Litya Ocean Dreaming – poludnevni Spa program koji uključuje: Litya Pedi kupku za umorne noge, Saphire wrap – morsko omotavanje u Soft Packu, Litya Susu Dew – kompletna masaža tijela s naglaskom na samoobnavljanje, masažu tjemena, Ocean Renewal – ciljani tretman za regeneraciju lica i Litya kupku za noge.
Promotivna cijena paketa za Valentinovo: 1290 Kn

Litya Beauty Dreaming tretman je osvojila Iva Janošić

Litya Ocean Dreaming tretman je osvojila Vlatka Kuzele