KONCERT U BJELOVARU

Petreković i pod temperaturom oduševio obožavatelje

24.12.2014 u 12:44

  • +7

Bjelovar

Izvor: Pixsell / Autor: Damir Špehar/Pixsell

Bionic
Reading

Advent u Bjelovaru uljepšan je božićnim koncertom na kojem su nastupili mnogi pjevači. Dobrog raspoloženja i vedrog duha nije nedostajalo pa je zabava bila zagarantirana

Božićni gala koncert u Bjelovaru i ove godine privukao je velik broj posjetitelja koji su uživali u prigodnim pjesmama. Na pozornici pod voditeljskom palicom Barbare Kolar izmijenilo se gotovo sto izvođača, no najveće ovacije publike dobio je pobjednik showa 'Tvoje lice zvuči poznato' Mario Petreković, a nastupio je unatoč prehladi i temperaturi.

Mariju se pridružila i kolegica iz showa Vanda Winter, a osim njih, nastupio je Jacques Houdek, pjevač kojeg ćemo uskoro gledati kao mentora u HTV-ovu showu 'Voice'.

'Bilo mi je prekrasno, kao i svake godine. Ovo mi je četvrti put u Bjelovaru i uvijek se rado odazovem. Dugo smo se družili svi zajedno i baš sam uživao', kaže pjevač, otkrivajući da će provesti Božić u krugu najmilijih - supruge Brigite te djece Davida i Sofije.


'Sve je već spremno. Danas ćemo okititi bor, bakica već kuha ručak i sprema kolače. Sutra ćemo biti kod kuće, a nakon Božića posjećujemo rodbinu i prijatelje', rekao nam je Jacques, zaželjevši svim čitateljima tportala sretne blagdane.