ČUDESNA ADELE

Petra Dugandžić: 'Bilo je treme, ali sam uživala'

31.10.2016 u 15:25

Bionic
Reading

Petra Dugandžić nije se iznenadila kad ju je prijatelj Matteo Cetinski pozvao da umjesto njega nastupi u showu Nove TV 'Tvoje lice zvuči poznato'. Glumica, koja je već u showu 'Zvijezde pjevaju' dokazala svoje sjajne vokalne sposobnosti, opus od Adele dobro poznaje. Odavno prati njezin rad pa joj nije bilo teško transformirati se u pjevačku divu. Uz dobru interpretaciju pjesme 'Hello' glumica je i po crtama lica nevjerojatno nalikovala na Adele. Imala je i prepoznatljivi make-up pjevačice, zahvaljujući kojem je sličnost bila još izraženija što je oduševilo i žiri i publiku

Mačkasta crta tušem na očima, savršeno iscrtane usne, porculanski ten, bunda i šal kao iz spota 'Hello' uz vokalnu izvedbu Petre Dugandžić kao Adele, sinoć je u showu ugodno iznenadila mnoge. Lijepa glumica Adele sluša od njezinog prvog albuma.

'Volim njen rukopis, vokalni izričaj, neposrednost, iskrenost, ma volim sve što Adele predstavlja', ispričala nam je Petra. Poziv prijatelja Mattea Cetinskog za gostovanje u showu kao njegov joker, nije došao slučajno.

'To me nije iznenadilo jer otkako sam dobila kilograme za seriju 'Zlatni dvori' često su me uspoređivali s njom, pogotovo jače našminkanu. Matteo je uvijek tvrdio da imam njenu energiju i boju glasa. Na prvu sam se veselila, onda malo bojala i na kraju se oslonila na glumu i njenu energiju i osobnost', ističe glumica.


Petra Dugandžić se odlično snašla kao britanska pjevačica

Nije joj trebalo puno pripreme za ulogu Adele.
'Pjevala sam tu pjesmu valjda milijun puta u druženjima, neopterećena time kako zvuči. Kad sam zagrebla u transformaciju, nisam stala s vježbanjem do samog nastupa. Aktivno pjevam svega dvije godine, a pristala sam se transformirati u jedan od najvećih vokala ovog stoljeća. Koliko god da je bilo treme, uživala sam u nastupu, pogotovo u drugom refrenu', priznaje Petra.
 
Show
'Tvoje lice zvuči poznato' prati od prve sezone.
'Izvrstan je to format. Mislim da je, za glumce pogotovo, TLZP najzahtjevniji izazov koji se danas može ponuditi na sceni. Skidam kapu svim kandidatima do sad. Ogroman je to posao, takve transformacije se u kazalištu rade nekoliko mjeseci', otkrila je.

Ako bi joj poslovni tempo to dozvolio, i sama bi pristala sudjelovati kao natjecatelj u tom showu.
'Samo mislim da mi za izdržati cijeli show treba još puno treninga, što fizičkog, što vokalnog. Vidjet ćemo, bit će kako je suđeno. Svakako sa sobom nosim predivnu uspomenu i zahvalna sam cijeloj ekipi i produkciji što su mi omogućili da postanem nakratko najbolja Adele koja mogu biti', kaže Petra.

Hello #itsme #live #love #play #adele #TLZP #jokadela @mirkodesigns

A photo posted by Petra Dugandzic (@dugandziceva) on