SVESTRANI GLUMAC

Peter Facinelli ozbiljno se bavi pisanjem scenarija

17.02.2011 u 08:06

Bionic
Reading

Peter Facinelli koji se proslavio ulogom famoznog dr. Carlislea Cullena u filmskoj priči 'Sumrak', ozbiljno se bavi pisanjem scenarija, ali i produkcijom filmova

Njegov film Accidentally in Love imao je TV premijeru 12. veljače, a Peter je zadovoljno napisao na Twitteru kako je taj film bio prvi po gledanosti te večeri na kabelskoj televiziji. Peter kaže kako je scenarij za taj film njegov prvi scenarij koji je napisao zajedno sa suprugom Jennie Garth, koja je pak imala i glavnu ulogu u tom filmu.

Peter je napisao i scenarij za film Loosies u kojem igra i glavnu ulogu. Ovdje glumi Bobbyja iz New Yorka za kojeg majka vjeruje da je bankar s Wall Streeta, ali on zapravo svako jutro sjeda u podzemnu željeznicu te se vozi po cijeli dan i krade sitnice iz džepova ostalih putnika.

Također, trenutačni projekt Petera Facinellija, dakako uz snimanje Praskozorja je i film El Chico Blanco. O filmu se za sada ne zna mnogo, ali se zna da Peter piše scenarij te će ga producirati.

Pokazalo se da je Peter Facinelli iznimno svestrana osoba, a uz glumi, pisanje scenarija i produkciju, često se bavi humanitarnim radom.