NA BRZAKA

Ovo su najkraći estradni brakovi

09.03.2015 u 16:23

Bionic
Reading

Mnogi vjenčanje pamte kao najsretniji dan u svom životu, a neki slavni parovi taj dan bi najradije zaboravili

Jedan od najkraćih brakova na našoj estradi definitivno je onaj Frane Lasića i njegove druge supruge, Ljiljane iz Beograda, koji je potrajao svega petnaest dana. Dubrovački glumac s njom se vjenčao davne 1983, no nakon ekspresne rastave više nisu bili u kontaktu.

Brak na brzaka iskusila je i nekadašnja manekenka, a danas magistra politologije i televizijska voditeljica Lana Pavić. Ova atraktivna Splićanka 2005. se udala za poduzetnika Ivora Vucelića, no bračna sreća potrajala je svega dva mjeseca. Nagađalo se da je Ivor tadašnju suprugu ostavio jer je saznao da ga vara s vlasnikom Top Shopa, Branimirom Brkljačem, s kojim je Lana kasnije dobila i kći Laru Bornu.

Iako je uvijek isticala da je do ušiju zaljubljena u Fabrizija Coronu, manekenka Nina Morić suprugu je nakon šest godina braka odlučila kazati konačno 'zbogom'. Potom se udala za Massimiliana Dossija, no taj je brak potrajao koliko i Lanin – samo dva mjeseca.


Kad su strane zvijezde u pitanju, rekord drži Britney Spears, a pjevačicu teško netko može skinuti s trona. Njezin brak s Jasonom Alexanderom, naime, ne mjeri se u danima, već kraćim vremenskim intervalima – trajao je 55 sati.

Nicolas Cage i Lise Marie Presley sudbonosno 'da' izrekli su 10. kolovoza 2002, a razveli su se nakon 108 dana. Glumac je potom rekao da je nikad nije trebao ni ženiti. Kao razlog kraha naveo je nepomirljive razlike među njima.