SEKSI URSULA ZA PAMĆENJE

Ovo je najseksi djevojka Jamesa Bonda

01.10.2012 u 14:43

Bionic
Reading

Danas 76-godišnju švicarsku glumicu i seks simbol šezdesetih Ursulu Andres čitatelji britanskog časopisa The Sun izabrali su za najseksi Bondovu djevojku

Prvi film o Jamesu Bondu snimljen je prije 50 godina, a iako je tajni agent imao mnoge ljepotice kojima bi malo tko mogao odoljeti, čini se da se atraktivna glumica gledateljima itekako urezala u sjećanje.

Seks simbol šezdesetih Ursulu Andres čitatelji britanskog časopisa The Sun izabrali su za najseksi Bondovu djevojku.

Antologijsku scenu u kojoj tada 26-godišnja Ursula izlazi iz mora u špijunskom filmu 'Dr. No, u kojem je Bonda glumio Sean Connery, do danas nije uspjela nadmašiti nijedna glumica.

Istu scenu u bikiniju ponovila je Halle Berry u 'Umri drugi dan' i tako zasluženo osvojila drugo mjesto u anketi. Treća je Claudine Auger, slijedi je Eva Green, a na petom je mjestu Denise Richards.

Novi film o Jamesu Bondu, 'Skfall', dolazi u kina 1. studenoga. To je šesti film o Jamesu Bondu kojem je partner Heineken - prije filma 'Skfall' ta dva globalna brenda surađivala su u filmovima 'Tomorrow Never Dies', 'The World is Not Enough', 'Die Another Day', 'Casino Royale' i 'Quantum of Solace'.