POŽELJNI I NEUHVATLJIVI

Ovi zgodni frajeri u novu godinu će ući bez prstena na ruci

13.12.2015 u 09:07

Bionic
Reading

Kad biste proveli anketu među mamama i pitali ih kojeg poznatog Hrvata žele za zeta i supruga svojih kćeri, na popisu bi se zasigurno našli i frajeri koje vam donosimo u nastavku. Oni su već godinama naši najpoželjniji neženje, a iako su svi u stabilnim vezama, nježnijem spolu su osim izgleda privlačni i zbog neodoljivog šarma kojim zrače gdje god se pojave

Još otkako je prvi put zatrčao nogometnim travnjakom, Niko Kranjčar (31) postao je idol djevojaka, a uspjela ga je osvojiti samo jedna - ekonomistica Simona Fistrić. Zajedno su bili od 2004., u braku su dobili i kćer Loree, a prije tri godine javnost je ostala iznenađena njihovim razvodom, baš kao i kad su Niko i njegova nova djevojka, glumica Zrinka Cvitešić priznali da su u vezi.

Još dva nogometaša slove za naše najpoželjnije neženje. Vršnjaci Vedran Ćorluka (29) i Mario Mandžukić (29) na pragu su tridesete, a s obzirom na to da su već godinama u stabilnim vezama, prijatelje ne bi iznenadili kad bi uskoro odlučili otići pred oltar.


Niko i Zrinka snimljeni ovog ljeta na rijeci Korani u sklopu održavanja humanitarne akcije

Vedran je u svojim dvadesetim godinama često znao biti na meti mnogih djevojaka, a njegovo srce posljednjih godina kuca za mladu pjevačicu Franku Batelić, dok Mario ljubi samozatajnu Slavonku Ivanu s kojom ga se rijetko može vidjeti u javnosti.


Pobjednica 'Showtimea' i 'Plesa sa zvijezdama' često dečka posjeti u Moskvi gdje igra nogomet

Najmlađi nasljednik dinastije Todorić, Ivan, u svojim je mladim danima bio u dugogodišnjoj vezi s Lanom Jurčević. Predsjednik Nadzornog odbora Agrokora trenutačno ljubi srpsku manekenku Milicu Mihajlović s kojom je imao i kraći prekid, no shvatili su kako ipak ne mogu jedno bez drugoga pa su odlučili obnoviti svoju ljubav.


Ivan i Milica prije tri godine na koncertu Maksima Mrvice u KD Vatroslav Lisinski

Glumac Goran Bogdan (35) oduvijek je volio čuvati svoj ljubavni život samo za sebe. Javnosti su poznate njegove veze s Lanom Klingor, Ivom Mihalić i kćerkom Vesne Pusić, Dainom, a ovaj Hercegovac trenutačno je u vezi s Antonelom Franković. Njegov kolega Janko Popović Volarić (35) bio je u braku s Jelenom Veljačom, a iako su mnogi mislili kako su zaljubljeni do ušiju, ljubav im nije dugo potrajala. Zvijezda mnogobrojnih telenovela na setu serije 'Kud puklo da puklo' prošle se godine zaljubio u lijepu srpsku glumicu Tijanu Pečenčić.


Glumci su se upoznali prošle godine na snimanju serije Nove TV 'Kud puklo da puklo'

Kad su u pitanju strani neženje, izbor nije nimalo lagan, no žene diljem svijeta slažu se u jednom - ne bi imale ništa protiv kad bi se u liftu barem nakratko zaglavile s jednim od ovih frajera.

Leonardo DiCaprio (41) koji je ulogom u 'Titanicu' stekao svjetsku slavu, ove se godine zaručio s 15 godina mlađom manekenkom Kelly Rohrbach. Bio je u vezama s Gisele Bundchen, Bar Refaeli, Blake Lively i Margot Robbie, a to je samo dio djevojaka koje je zaveo. Ipak, nijedna ga nije uspjela odvesti pred oltar.

Jedan je od holivudskih zavodnika i Bradley Cooper (40) iza kojeg je jednogodišnji brak s glumicom Jennifer Esposito. Iako su ga mnoge pokušale osvojiti, ovaj je šarmer još je samac, a nakon prekida veze sa Suki Waterhouse, navodno je imao avanturu s Ronaldovom bivšom djevojkom Irinom Shayk.

Jake Gyllenhaal (34) jedan je od najperspektivnijih svjetskih glumaca mlađe generacije. Dugo je godina bio u vezi s pjevačicom Taylor Swift koju, navodno, još nije prebolio, iako su prekinuli prije pet godina.


Mlađahni Zac Efron (28) osim po burnom ljubavnom životu poznat je i po dugogodišnjoj ovisnosti o opijatima. Ovaj glumac, visok 173 centimetra, tiha je patnja mnogih tinejdžerica, a ovog je ljeta na premijeri svog filma prvi put predstavio djevojku Sami s kojom se prošetao crvenim tepihom.

355032,354380,407503,397818