LJUBAV CVJETA

Ovako su Rozga i Hauser demantirali krizu u vezi

14.10.2015 u 10:25

Bionic
Reading

Nakon brojnih medijskih napisa kako je veza na daljinu itekako poljuljala ljubav Jelene Rozge i Stjepana Hausera, na svom Instagramu objavili su zajedničku fotografiju iz Las Vegasa gdje je slavni čelist upoznao svoju djevojku s Eltonom Johnom

Možda su ih poslovne obaveze i nastupi na drugim krajevima svijeta nakratko razdvojili, no Jelena i Stjepan uspjeli su su ponovo ukrstiti svoje puteve i to ne u Hrvatskoj nego u Las Vegasu odakle su na Instagramu oboje poslali pozdrave obožavateljima i prijateljima. Romantičnom fotografijom odgovorili su tako na mnoge napise da im je veza u krizi.

U Las Vegasu gdje su 2Cellosi imali nastup Stjepan je svoju djevojku predstavio i Eltonu Johnu, s kojim redovito nastupaju u SAD-u. Kako je Jelena proteklog tjedna imala nekoliko koncerata u Kanadi dok se Stjepan nakon europske turneje odmarao kući u Hrvatskoj, svoj susret isplanirali su u Las Vegasu, a da je bio poseban, govore i njihovi zagrljaji. Oboje su u isto vrijeme objavili zajedničke fotografije is Amerike i poručili da o prekidu nema govora.

Pozdrav iz Vegasa! ????

A photo posted by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on

Nice to be back in Vegas!

A photo posted by Stjepan Hauser (@stjepanhauser) on