U DRUŠTVU ADELE

Ovako samo James Bond može uhvatiti vlak

09.10.2012 u 12:30

Bionic
Reading

Iako novi James Bond, 'Skyfall', stiže u kina tek 1. studenog, samo na tportalu, i još ponegdje, već sad imate priliku pogledati dijelove iz filma, i to praćene pjesmom jedinstvene Adele

Osim što voli dobru kapljicu, brze aute i sporo zavođenje, James Bond čisti je ovisnik o adrenalinu. Kako bi zadovoljio vlastite adrenalinske potrebe, 007 tone i diže se, udara i puca, juri i žuri.

Daniel Craig u 'Skyfallu' ima isti problem kao i njegovi prethodnici – višak adrenalina. Kako bi ga uspješno potrošio, radi čuda o kojima se još uvijek samo šapuće, no jedno od njih je tajnim agentima, pardon, kanalima stiglo i do nas.

U napetom lovu za vlakom Daniel ga odluči uhvatiti tako da bagerom odvali zadnju stranu posljednjeg vagona. No to nije sve! Slijedi skok u vlak, dostojan samo najtajnijih agenata, i potom elegantna 'šetnja' kroz vagon, dostojna samo najvećih faca među agentima. No uvjerite se sami:


No to nije sve! Iako smo sigurni da ste Adeleinu pjesmu 'Skyfall' već naučili od riječi do riječi, od tona do tona, u klipu u nastavku je možete i 'gledati' prilijepljenu uz pravu filmsku akciju! Nema boljeg uvoda u 'Skyfall' od tog.

Prije klipa kratki info. Novi film o Jamesu Bondu 'Skyfall' prikazuje se od 1. studenoga u kinima. Ovo je šesti film o Jamesu Bondu u kojem je partner Heineken - prije filma 'Skyfall' ova dva svjetska brenda surađivala su u filmovima Tomorrow Never Dies, The World is Not Enough, Die Another Day, Casino Royale i Quantum of Solace. A sad... Adele i Daniel.