LETI, LETI, LETI...

Otkrivamo Massimove čudesne i nadnaravne moći

03.02.2017 u 10:13

Bionic
Reading

Za leteći ćilim čuli smo svi i znamo da postoji samo u bajkama i fantasy filmovima poput onih o Harryju Potteru, no Massimo je dokazao da i on može letjeti. Doduše, nije riječ ni o kakvoj magiji, nego je poznati glazbenik poletio na ćilimu na fotografiji koju je snimio razgledavajući izložbu u zagrebačkoj Laubi – kući za ljude i umjetnost, u kojoj svima željnima ljubavi na Valentinovo sprema nezaboravan koncert

'Fotografija je nastala prije nekoliko godina u Laubi, ali više se točno ne mogu sjetiti koji je bio razlog mojeg dolaska. Je li to bilo za potrebe nekog fotografiranja ili dogovora oko nekog koncerta, zaista ne znam. Tadašnji kustos me poveo da pogledam postavljenu izložbu i mene je oduševio leteći ćilim, a kustos me potaknuo da se popnem uvjeravajući me da je jako dobro pričvršćen za strop. Kao da su očekivali da će ljudi htjeti sjesti na taj leteći ćilim. Izgleda da sam jedan od rijetkih koji je poželio sjesti na njega', ispričao nam je Massimo

Razmišljao je, čak i predlagao da ta fotografija bude omot jednog njegovog CD-a, ali budući da je već bila objavljena na njegovom profilu na Facebooku i da je snimana mobitelom, morao je odustati od toga.

'Da mogu odletjeti na ćilimu, odletio bih... u zemlju u kojoj žive pametni ljudi, puni ljubavi, i u kojoj dobra ideja pada na plodno tlo. Smatram da je to neko mjesto koje ne postoji! Svijet u kojem živimo dijametralno je suprotan od ovog zamišljenog. Idealizam je lijep, ali polazi od pretpostavke da je čovjek dobar i pametan. Nažalost, u većini slučajeva - nije. Tako da mnoge dobre ideje umiru s tom premisom, a ja i dalje barem u mislima tu i tamo nekamo odletim', kaže glazbenik.

Fotografijom nastaloj u Laubi pjevač najavljuje svoj skorašnji koncert na Valentinovo, a upravo u tom zagrebačkom prostoru.


Massimo je poletio na ćilimu u Laubi