NAJZGODNIJE MAME

Otkrili smo što vole Tatjana Dragović, Mirela Forić i Iva Leko

28.05.2015 u 13:39

  • +27

Büro Bio

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: John Pavlish

Bionic
Reading

Centar Zagreba jučer je bio u znaku događanja kojim je portal Büro 24/7 promovirao biofilozofiju, a poznata slastičarnica Fine torte bila je savršena kulisa za party kojem su nazočile ugledne dame iz metropole

Mirela Forić Srna, vlasnica modnog portala Büro 24/7 i magistrica ekonomije te supruga Darija Srne, kapetana hrvatske nogometne reprezentacije, jučer je uživala u ulozi domaćice. Uspješni lifestyle portal, u kojem je spojila znanje ekonomije i modu, organizirao je bio party, a lijepa je Mirela, naoružana širokim osmijehom i u haljini koja joj je isticala zaobljeni trbuščić, dočekivala svoje brojne uzvanike. Iako je u posljednjem tromjesečju trudnoće (u srpnju će postati drugi put mama), s mnogo je ljubavi svojim prijateljicama i poslovnim suradnicama govorila o novitetima koje promovira portal Büro 24/7.

Naime, na prvom bio partyju portala Büro 24/7 predstavljena je linija proizvoda za njegu tijela Cottage. U svojoj proizvodnji Cottage koristi isključivo prirodne mirise poput zelenog čaja, bijele breskve, vanilije, karamele, priobalnog cvijeća, ljubičice, kivija, grejpa, jagode i mente te smokve.

Uzvanici su mogli kušati i biotortu koju je samo za tu prigodu pripremila Silvija Trbara, vlasnica slastičarnice Fine torte, ali i nedavno u Zadru predstavljeno vino kuće Badel, Korlat Rosé. Za prekrasne cvjetne aranžmane zaslužna je Cvjetna galerija D. Uzvanici su mogli premijerno iskušati vožnju rikšama koje će uskoro biti dostupne i u Zagrebu. Biofilozofiju su podržala i neka poznata lica, poput Tatjane Dragović, Jelene Perčin, Ive Šarić Leko te poslovnih partnera i suradnika portala Büro 24/7.