FILIP RADOŠ

'Otišao sam na operaciju da ne bih iznenada umro'

23.04.2015 u 12:07

Bionic
Reading

Zbog izraženih problema sa srcem, splitski glumac Filip Radoš (56) prošle je godine odlučio kako je vrijeme da ode na operaciju i riješi problem s kojim se toliko muči

Zvijezda HTV-ove serije 'Stipe u gostima' u zimu 2009. usred noći se probudio u znoju i srce mu je nepravilno radilo zbog čega je nakratko ostao bez daha. Uskoro su mu liječnici dijagnosticirali aritmiju, a napadaji bi se glumcu najčešće događali u zoru, piše Glorija

U lipnju prošle godine glumac je tome odlučio stati nakraj te se podvrgnuo operativnom zahvatu u KBC Split gdje mu je tijekom osmosatne operacije ugrađen mehanički zalistak.

'Bio sam u dobrim rukama, a na bolovanju nisam bio ni dana jer sam u to vrijeme imao dosta projekata na kojima sam radio. U šali kažem da sam otišao na operaciju kako ne bih umro iznenada. Puno se bolje osjećam i nisam požalio', kazao je u razgovoru za tportal glumac koji nakon operacije mora uzimati tablete protiv zgrušavanja krvi, a tu je i novi režim prehrane.

Sve to Filipu je mnogo lakše kad zna da uza se ima suprugu Matiju i kćeri Ivu i Luciju te dvoje malih unuka koji su mu bili i ostali najveća životna podrška.