NAGRADNJAČA

Osvojite ulaznice za koncert Linkin Parka u Berlinu

07.05.2012 u 09:56

Bionic
Reading

Slavni Linkin Park nastupit će 5. lipnja u Admiralspalast u Berlinu u sklopu Telekom Street Gigsa. A mi smo za svoje čitatelje pripremili 2x2 ulaznice!

Nastup Linkin Parka u slavnom berlinskom kazalištu ujedno će biti najava dugo očekivanog novog albuma 'Living Things' koji izlazi 22. lipnja, a koji je najavio singl 'Burn It Down' objavljen 16. travnja.

Linkin Park je osnovan 1996. u Los Angelesu, a četiri godine kasnije izdali su svoj debitantski album 'Hybrid Theory' prodavši ga u dijamantnoj nakladi. Sljedeći studijski album 'Meteora' nastavlja s njihovim uspjehom i zauzima visoko mjesto na Billboardovoj top ljestvici 200 najboljih albuma iz 2003. godine.

Godine 2004. Linkin Park je izdao mash-up EP 'Collision Course' s reperom Jay-Z-jem, a poznate su i njihove suradnje s mnogim drugim glazbenicima na albumu 'Reanimation' iz 2002. Ponovnu rap-rock suradnju sastav bilježi s američkim reperom Bustom Rhymesom u njegovom singlu 'We Made It' iz 2008. godine.

Prepoznatljivost Linkin Parkovog nu metal stila predstavljenog u 'Hybrid Theoryju' i 'Meteori' ostavljen je u njihovom sljedećem albumu 'Minutes to Midnight', kada je sastav otkrio novi zvuk. Album je oborio Billboardovu ljestvicu i ostvario treći najprodavaniji prvi tjedan od bilo kojeg albuma te godine. Sljedeći album, konceptualni 'A Thousand Suns', izdan je 2010. Do danas, Linkin Park su prodali više od 50 milijuna albuma diljem svijeta te osvojili dvije nagrade Grammy.

Telekom Street Gigs se održava od 2007. te je dosad ugostio neke od najvećih bendova u ekskluzivnim koncertnim prostorima, kojima se nesumnjivo pridružuje berlinski Admiralspalast.

Po dvije ulaznice su osvojili:

Dino Andrić
Daria Glaser