PUNK JESSICA

Opasna ljepota tajanstvene holivudske miljenice

13.10.2015 u 16:25

Bionic
Reading

U novom broju američkog časopisa W zasjala je slavna holivudska glumica Jessica Chastain kao punk heroina koju bi, kaže, itekako htjela glumiti. Dosta joj je besprijekornih ženskih likova i vrijeme je za jednu punokrvnu negativku, poručuje glumica

Naslovnica novog broja magazina W, čija je zvijezda 38-godišnja riđokosa dama Hollywooda Jessica Chastain, mogla bi biti i mala prekretnica u njezinoj karijeri. Naime, glumica koja je posljednjih godina igrala niz kompliciranih glavnih ženskih likova izjavila je da konačno želi igrati negativku. Ako je moguće, u filmu o Jamesu Bondu.

Koliko joj pak dobro stoji punk uloga, pokazala je u najnovijem editorijalu za W.

Jessica je jedna od onih holivudskih zvijezda koje su od samog početka na distanci kad je njihov privatni život u pitanju. I kad je na naslovnicama završila priča o smrti njezinog oca, s kojim je bila u lošim odnosima od djetinjstva, glumica nije rekla ni riječ na tu temu.

Njezin dečko Gian Luca Passi de Preposulo, s kojim je već četiri godine u vezi, u najnovijem intervjuu opisan je tek kao 'pravi džentlmen', a o svojim holivudskim kolegama poput Brada Pitta, Jamesa McAvoya i dr. rekla je da su joj nerijetko spasili život na crvenom tepihu.


Jessica, Brad Pitt i Sean Penn na crvenom tepihu u Cannesu

'Bez njih koji me čvrsto drže za ruku i moj su oslonac u tim trenucima kaosa, kamera i reflektora ne znam koliko bih se već puta osramotila. I dok se tako sva sređena te na visokim potpeticama i s boli u nogama smiješim fotografima, često se pitam - što ja tu uopće radim?', iskrena je bila Chastain.