300. ROĐENDAN

Oni znaju uživati u najstarijem konjaku, u Martellu

02.10.2015 u 11:09

  • +6

Martell proslavio 300 obljetnicu uz gala večeru

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Rijetke su kompanije koje se mogu pohvaliti uspješnim dugogodišnjim djelovanjem, a jedna od njih svakako je Martell. Ova najstarija konjak kuća na svijetu sinoć je u prekrasnom ambijentu zagrebačkog Umjetničkog paviljona proslavila 300 godina poslovanja, a tim su povodom raskošnu zabavu uveličala i neka poznata lica

Mlada mama Marijana Batinić stigla je na gala večeru sa suprugom Matejem Pašalićem, a jednako elegantni poput ovog splitsko-zagrebačkog bračnog para bili su Ana Stunić i njezin odabranik Filip Despot.

Televizijska voditeljica gotovo se na svim javnim događanjima pojavljuje u društvu prijatelja pa je pravo iznenađenje bilo vidjeti Anu u društvu dečka, produkt dizajnera Filipa.

Osim njih u Umjetničkom su paviljonu uživale i sestre blizanke Boudoir, Martina i Morana, Mia Kovačić, Viktor Drago, Miran Kurspahić i Martina Felja dok je za glazbu bio zadužen Marko Tolja.

Svi se oni slažu u jednom: slavna kuća Martell bez premca je jedna od onih koja se može pohvaliti najkvalitetnijim konjakom na svijetu kojeg mnogi rado ispijaju u različitim prigodama.

Okruglu obljetnicu uspješnog djelovanja Martell je proslavio i predstavljanjem velikog projekta Martell France 300 čija je ambasadorica glumica Diane Kruger. Ona odabire 300 uglednih osoba diljem svijeta koji daju svoje doprinose u gastronomiji, modi i umjetnosti predstavljajući tako umijeće francuske umjetnosti življenja u 21. stoljeću.

Više fotografija pogledajte u fotogaleriji.