PARIŠKA MODA

Olja i Nika Vori bile su glavne na zagrebačkoj špici

10.01.2015 u 15:19

Bionic
Reading

Osebujna Splićanka zagrebačkom špicom prošetala je držeći za ruku dvogodišnju kćerkicu Niku, a svojom modnom kombinacijom pokazala je da se voli poigravati modnim stilovima poput Parižanki koje svakodnevno gleda na ulicama francuske prijestolnice gdje živi posljednje dvije godine

Teško je bilo ne primijetiti Olju Vori, suprugu Igora Vorija, hrvatskog rukometnog reprezentativca i igrača Paris Saint – Germaina, koja je i ove subote svojim osebujnim modnim izričajem plijenila pozornost na zagrebačkoj špici.


U ružičastom kaputu, ljubičastoj šubari na glavi i sivim čizmama koje su joj dosezale iznad koljena te vrtoglavo visokih potpetica, Olja je razbila subotnje sivilo i otkrila dašak glamoura s pariških ulica, kojima šeta posljednje dvije godine. Za ruku je držala dvogodišnju kćerkicu Niku čija je preslatka odora također mamina zasluga. Obitelj Vori u Zagrebu je proslavila božićne i novogodišnje blagdane, a tijekom skorašnjeg Svjetskog rukometnog prvenstva u Kataru Igoru Voriju najveća će potpora zasigurno biti zgodna supruga Olja i njihova djeca, petogodišnji sin Petar i dvogodišnja kći Nika.