PREDAH U GRČKOJ

Oliverov romantični odmor na Santoriniju

08.05.2015 u 14:07

Bionic
Reading

Prije polaska na američku turneju splitski se pjevač sa suprugom, sinovima i obitelji Runjić odmarao na jednom od najljepših otoka na Mediteranu

Iako o tome rijetko govori, jedno putovanje u nepoznato svake godine tradicija je u obitelji Olivera Dragojevića. Ove godine izbor je pao na jedan od najromantičnijih grčkih otoka, Santorini, na koji je Oliver prošlog tjedna otputovao u društvu supruge Vesne, sinova, snahe, unuka i dragih prijateljica Vedrane i Ivane Runjić, supruge i kćeri Zdenka Runjića. Mali grčki putopis u fotografijama Ivana Runjić objavila je na svom profilu na Instagramu. Veliko društvo je odsjelo u Firi, glavnom mjestu otoka koje se nalazi na velikim liticama te nudi prekrasan pogled na more i potonuli vulkan.

Oliver se u Grčkoj odmarao nekoliko dana pred odlazak na veliku turneju u SAD-u, u kojem se trenutno nalazi. Održat će šest koncerata u Clevelandu, New Orleansu, Houstonu, Saint Louisu, Montrealu i Mississaugi, gradovima u kojima dosad nije nastupao i zato im se izuzetno veseli.


Ivana Runjić i Oliver

ekipa ❤️ #fira #santorini

A photo posted by Ivana Runjić (@ivanaroo) on

#oia #santorini

A photo posted by Ivana Runjić (@ivanaroo) on

#fira #santorini

A photo posted by Ivana Runjić (@ivanaroo) on