KAO OD MAJKE ROĐENA

Odvažno poziranje mlade hrvatske glumice

16.08.2015 u 15:20

Bionic
Reading

Zagrebačka glumica, 21-godišnja Tena Nemet Brankov, pokazala je što za nju znače sloboda i sreća jednom fotografijom s nedavnog izleta na Lokrum

Za tek stasalu mladu glumicu Tenu Nemet Brankov, u životu ne postoje tabui. Tena bez predrasuda kroči kroz život i ne boji se reći što misli, a još manje pokazati što su za nju sreća i hedonizam.

Stoga ne čudi ni fotografija koju je objavila, nastala na otoku Lokrumu, na kojem je i poznata nudistička plaža gdje je 21-godišnja glumica uživala u kupanju kao od majke rođena.

S prijateljima, a i zbog snimanja novog filma 'Trampolin' Zrinke Matijević, Tena je ovog ljeta bila na pravoj maloj turneji po Jadranu, od Istre do Dubrovnika i uvijek u  dobrom društvu. Lijepa studentica Akademije dramske umjetnosti kći je nekadašnjeg glumačkog para Marine Nemet i Slavka Brankova, koja polako krči svoj put u hrvatskom glumištu. Oni koji su je imali prilike vidjeti na pozornici, kažu da joj za to neće trebati puno vremena.

Njezine mentorice i drage prijateljice su Nataša Janjić, s kojom glumi u Gavellinoj predstavi 'Fine mrtve djevojke', te Ivana Roščić koju je mijenjala u istoimenoj predstavi dok je Ivana bila na porodiljnom.

#lokrum #nudizam #dubrovnik #sloboda

A photo posted by Tena Nemet Brankov (@tenaloo) on

Srećica #brac #supetar #spaljene

A photo posted by Tena Nemet Brankov (@tenaloo) on

#summertime #kamenkrsimaslina #sarma #yamamay

A photo posted by Tena Nemet Brankov (@tenaloo) on