2CELLOS:

Oduševili smo Eltona Johna koji nas vodi na svjetsku turneju!

12.06.2011 u 20:39

Bionic
Reading

Naši violončelisti Stjepan Hauser i Luka Šulić prepuni su dojmova sa zajedničke europske turneje sa slavnim Eltonom Johnom u sklopu koje su dosad nastupili u Londonu i Cardiffu

'Bilo je fenomenalno! Super nam je na turneji družiti se s Eltonom i ostatkom benda, odmah su nas prihvatili kao da se znamo godinama. Naravno, velika je čast svirati, učiti i družiti se svakodnevno s takvom živućom legendom! Elton je oduševljen, već nas je pozvao na put oko svijeta nakon ove europske turneje u sljedećih par mjeseci! To uključuje i njegove velike spektakle u Las Vegasu', otkrivaju naši violončelisti koji su postali prava svjetska atrakcija.

Dodaju i da će Elton također promovirati njihov album i prikazivati ga na velikom ekranu uoči svakog koncerta. Bolju reklamu naši mladi glazbenici nisu mogli zamisliti ni u najluđim snovima.

'Elton John nam je pokušao objasniti koliko smo zapravo utjecali na današnji muzički svijet, pa je tako čak i Celine Dion na svojim spektaklima imala troje violončelista koji su svirali našu obradu Smooth Criminala! Također, u Americi ćemo promovirati naš CD tako što ćemo izvoditi gotovo sav repertoar s CD-a kao opening act na nekim od njegovih koncerata! To je doista nevjerojatna stvar za nas na početku karijere. Da nam je spreman pomoći na takav način, to puno govori o njegovoj velikodušnosti. Na turneji stvarno uživamo i radujemo se svakom novom koncertu', ushićeno poručuju Stjepan i Luka.