Na vidjelo izašli svi tajni sastojci Lukinog kuhanja

Održan Grundigov kulinarski show u City Centeru one West

10.10.2016 u 13:58

Bionic
Reading

Održan Grundigov kulinarski show u City Centeru one West

Grundig, jedan od vodećih svjetskih proizvođača zabavne elektronike i kućanskih uređaja, u prostoru shopping centra City Center one West Zagreb organizirao je kulinarski show tijekom kojega su posjetitelji imali priliku upoznati funkcionalnost i profinjeni dizajn Grundigovih proizvoda. Originalne gastro delicije gostima je pripremao istinski zaljubljenik u kuhanje Luka Nižetić, a za ugodnu atmosferu na tom zanimljivom kulinarskom događanju pobrinula se voditeljica Marijana Batinić.

Zaljubljenost u kuhanje Luku čini vrhunskim kuharom, što je još jednom potvrdio zanimljivim odabirom jela koja su se mogla isprobati tijekom Grundigovog kulinarskog showa. Jelovnik koji je oduševio publiku sastojao se od rižota sa šafranom, avokada s lososom, juhe od bundeve i kima te pohane piletine s kremom od celera. Luka je tijekom kuhanja ipak otkrio većinu tajnih sastojaka ovih jela i dokazao da bez prave strasti prema kuhanju nema ni dobrih jela, kao što ih nema ni bez kvalitetnih uređaja poput inovativnih Grundigovih kućanskih uređaja.

Grundigove pećnice svestrane su u pripremanju slasnih jela, štede vrijeme i energiju. U njima se istodobno mogu ispeći tri različita jela s različitim trajanjem pripreme, na različitim temperaturama, bez miješanja mirisa i okusa. Uz iznimnu energetsku učinkovitost i optimalnu temperaturu, u Grundigovim hladnjacima namirnice ostaju svježe do tri puta dulje, a voće i povrće dulje zadržavaju prijeko potrebne vitamine i hranjive sastojke. Prvak u uštedi energije i vode definitivno je Grundigova perilica posuđa, koja čuva okoliš i jednostavno se čisti.


Grundig je već punih 70 godina prepoznatljiva robna marka diljem Europe. Zahvaljujući nedavnom uvođenju kompletnog programa visokokvalitetne bijele tehnike postao je jedini europski proizvođač potrošačke elektronike koji nudi cjelokupan asortiman kućanskih uređaja.

Grundigovi proizvodi dostupni su ekskluzivno u Elipsovim prodavaonicama.

Njemačka kvaliteta. Inovativni dizajn. Vrhunska tehnologija.