MIA KOVAČIĆ VODI 'FARMU'

'Odnosi na osamljenom seoskom imanju zanimljivi su'

24.08.2015 u 15:27

Bionic
Reading

Zaštitno lice Nove TV, Mia Kovačić od ove jeseni započinje novu avanturu. Po treći put vodit će reality show 'Farma' koji uskoro kreće s emitiranjem na Novoj TV

'Volim taj projekt. 'Farma' je vrlo zabavan format jer u tom realityju ima stvarno svega, od edukativnog elementa jer svi možemo mnogo naučiti promatrajući 14-ero natjecatelja koji moraju opstati u ipak teškim uvjetima jer na farmi nema suvremenih pomagala i svega onoga na što smo navikli u jednom lagodnom životu. Zanimljivo je promatrati i međuljudske odnose u jednoj, tek nastaloj, zajednici na osamljenom seoskom imanju gdje samo redom, radom i disciplinom možete izdržati do kraja. U voditeljskom aspektu također je izazov raditi jer je dinamično i zabavno', ispričala nam je Mia Kovačić.

Na pitanje može li zamisliti život bez mobitela, računala, struje, vode, grijanja i kako bi se snašla na takvom mjestu poput farme, kaže da vjeruje kako bi joj dosta toga nedostajalo.

'Svi smo ipak navikli na neke stvari koje nam olakšavaju svakodnevicu, nadam se samo da bih se uspjela brzo prilagoditi novonastalim okolnostima', izjavila je voditeljica.
 
U 'Farmi', zahvaljujući kojoj je zbog svojeg šarma i spontanosti postala poznata široj publici, Mia se trenutno upoznaje s ovosezonskim konceptom i svim detaljima.

'Ovo je prva sezona da imamo natjecatelje nepoznate javnosti i prvi put ćemo vidjeti kako Farma izgleda ujesen i zimu, a to će donijeti i neke novosti. Ovo je za sve nas, kao i naše nove farmere, jedan novi početak', ističe voditeljica.

Ljeto joj je, kaže, bilo divno. 'Hrana, more, prijatelji, sunce. Odmor je bio baš za dušu', otkrila je.