NA ZRĆU

Odličan uspjeh prvog izdanja Sonus Festivala

03.09.2013 u 16:15

Bionic
Reading

Više nego uspješno završilo je prvo izdanje Sonus festivala na otoku Pagu. Iako izvan sezone, u kasnom kolovozu, plaža Zrće, klubovi Papaya i Kalypso te boat partyji bili su puni. Više od 5.000 posjetitelja iz čak 36 zemalja svijeta te veliki broj lokalnih posjetitelja uživali su u najkvalitetnijoj underground elektronskoj glazbi punih pet dana i četiri noći

Usprkos olujnom nevremenu koje je zahvatilo Pag u subotu navečer te zdravstvenim problemima zbog kojih je Luciano morao otkazati nekoliko nastupa na Ibizi i dolazak na festival, atmosfera je bila prema riječima posjetitelja – 'nezaboravna'.

Uz nastup više od 40 DJ- a, teško je izdvojiti tko je priredio najbolju zabavu. Main stage smješten u Papayi ugostio je velikane Ricarda Villalobosa, Loco Dicea, Chris Liebinga, Seth Troxlera, Nick Curlyja DJ Sneaka i druge. Manji stage u Papayi bio je mjesto odvijanja dnevnih partyja gdje su uz bazen i lijepo vrijeme gomilu rasplesali Pan-Pot, Cassy i Davide Squillace. U klubu Kalypso bio je manji, intimniji stage gdje su svirali Matthias Tanzmann, Petar Dundov, Valentino Kanzyani, Mathias Kaden i mnogi drugi, te tINI koja je oduševila publiku na after partyju. Tijekom festivala bilo je čak šest boat partyja s različitim izvođačima gdje su posjetitelji mogli uživati u kombinaciji prelijepog mora, zalaska sunca i odlične glazbe.

Festival je završio after partyjem u Kalypsu koji je usprkos teškoj kiši koja je to jutro padala i natjerala organizatore da drže kišobrane iznad DJ-a, nije zaustavilo Sonju Moonear, Zipa i Binha da prema riječima posjetitelja 'odsviraju možda najbolji set'.