LJUBAV NA PELJEŠCU

Obiteljski preporod naše poznate glumice

14.07.2016 u 06:48

Bionic
Reading

I zagrebačka glumica Bojana Gregorić Vejzović nedavno je otvorila svoj Instagram profil na kojem je otkrila kako izgleda njezin savršeni obiteljski odmor na Pelješcu, gdje trenutno uživa sa suprugom Enecom Vejzovićem te djecom Raulom i Zoe

Dok je prošlo ljeto za supružnike Bojanu Gregorić Vejzović i Enesa Vejzovića zbog snimanja serije 'Horvatovi' bilo radno, ovo je pak rezervirano samo za obitelj. Poznati glumački par posljednjih dana boravi na poluotoku Pelješcu, a koliko im godi predah od Zagreba i obaveza, vidi se i na Bojaninom Instagramu koji je nedavno otvorila.

Za poznate supružnike odmor na Pelješcu, gdje imaju vikendicu, dio je ljetne tradicije, kao i otočko rođendansko slavlje Bojanina oca Borisa Gregorića kojem je kći u nedjelju čestitala 68. rođendan.

U pelješki pejzaž najlakše se, pak, uklopio Enes na čiji se račun našalila Bojana jednom nesvakidašnjom fotografijom. Svaki član obitelji Vejzović na otoku ima svoju omiljenu zanimaciju, a i odmak od zagrebačke svakodnevice, posvjedočila je Bojana, dobro dođe za malo romantike u bračnom životu.

'Enes mi je otvorio oči i ukazao na to da se živi sada, u trenutku, a ne u planovima i rasporedima, i da se ponekad najbolje stvari u životu dogode kada se opustiš i prepustiš', rekla je jednom prilikom Bojana u intervjuu za tportal.

Peljesac,Mala Kremena❤️ #Croatia#Peljesac#actress

A photo posted by @bojana.gv on

Enes se uvijek uklopi u sredinu??#Peljesac

A photo posted by @bojana.gv on

Dragi tata sretan ti 68 rodendan??????#actresslife Hvala svima draga skvadro❤️

A photo posted by @bojana.gv on

Raul pravi morski vuk??#Peljesac

A video posted by @bojana.gv on

Hladovina??#Peljesac#actresslife

A photo posted by @bojana.gv on

Ljetoooo????#summerinCroatia#actress

A photo posted by @bojana.gv on