FATALNA INES

Novković posvetio pjesmu svojoj 19 godina mlađoj ljubavi

04.03.2016 u 12:35

Bionic
Reading

Nakon dva braka i nekoliko ljubavnih veza čini se da je atraktivna Zadranka Ines Katić na Borisa Novkovića ostavila veći dojam od svih žena prije nje jer joj je, ponesen njihovom ljubavi, odlučio posvetiti stihove. Naime, novi singl zagrebačkog pjevača, pjesma 'Ines', prema svemu sudeći posvećen je upravo njegovoj novoj djevojci

Ljubav, kažu, može promijeniti svijet, a može i zaluditi muškarca. U ovom slučaju riječ je o Borisu Novkoviću (47) koji je nakon samo nekoliko mjeseci veze novu pjesmu posvetio djevojci Ines Katić. I da ne bude zabune, novi singl nosi njezino ime. 'Tamara' je prije skoro 30 godina osvojila srca slušatelja, no hoće li to uspjeti 'Ines', doznat ćemo 7. ožujka, kad će singl ugledati svjetlo dana.

Nova pjesma, kao i u slučaju posljednjeg, odlično prihvaćenog singla 'Ako je to što vidim', izlazi iz autorske radionice Borisa Novkovića i Predraga Martinjaka. Boris je ovoga puta zaslužan za tekst i glazbu dok P'eggy potpisuje aranžman i produkciju. Pjesmu 'Ines' sam je Boris opisao kao sebi svojstvenu baladu izuzetno poetskog sadržaja.

'Produkcijski i aranžerski odlučili smo napraviti iskorak pa ju je P'eggy stavio u ritam tanga obojen dahom atmosfere iz 'Pulp Fictiona' u svom aranžmanskom izražaju. Ona je svojevrstan odmak i svježina u odnosu na moju standardnu pop-rock produkciju, poput pjesme 'Vukovi umiru sami'', zaključio je Novković.

Kao što je nekad Ines bila fatalna za Arsena Dedića, čiji su stihovi o njoj otišli u vječnost, Novković se odvažio svoj ljubavni život pretočiti u pjesmu o svojoj Ines.