POGLEDAJTE DOKUMENTARAC

Novi album 2Cellos stiže prije Božića

22.12.2012 u 21:17

Bionic
Reading

Za početak prodaje novog albuma 2Cellos 'IN2ITION' odabran je 22. prosinac u CD shopu u Croatia Recordsa u zagrebačkoj Bogovićevoj ulici

Luka i Stjepan bili su vrijedni tijekom cijele godine te su uz buran raspored koncerata diljem svijeta uspjeli završiti i album na kojem su im se pridružili Elton John, Zucchero, Steve Vai, Lang Lang i Naya Rivera.

'Suradnja sa svima njima izrodila je nova prijateljstva, obogatila naš album i dodala jednu novu dimenziju našoj glazbi. Također je donijela neprocjenjivo iskustvo i dala nam krila za nove projekte i suradnje', rekli su Luka Šulić i Stjepan Hauser.

Prije nego krenu na međunarodnu promociju albuma, Sony Masterworks i Menart odlučili su razveseliti hrvatske obožavatelje Luke i Stjepana te im omogućiti da među prvima u svijetu kupe svoj primjerak albuma!

Album je dosad izišao jedino u Japanu gdje su 2Cellos iznimno popularni i uz to su ondje održali i niz koncerata.

Iako imaju nekoliko nastupa do Nove godine, nastojat ću blagdane provesti što je više moguće sa svojom obitelji i bliskim ljudima u toplom obiteljskom ugođaju.

2Cellos će uz Zagrebačke soliste 22. prosinca nastupiti u KD Vatroslava Lisinskog, u sklopu ciklusa Lisinski subotom. Novi CD će moći kupiti i posjetitelji tog koncerta, ali i oni koji će biti na koncertu u beogradskoj Areni 28. prosinca 2012.

Nedavno su objavili i spot 'Benedictus' za koji je materijal snimljen tijekom rasprodanog koncerta u zagrebačkoj Areni u lipnju ove godine:

Dvojac je naime odabrao naziv 'IN2ITION' zbog snažne intuicije i kemije između njih dvojice. Uz to, ovo im je drugi album i brojka 2 se savršeno uklopila u naziv albuma.
Kako je izgledao rad na albumu i tko im sve od poznatih svjetskih glazbenika gostuje na novim pjesmama, pogledajte u mini dokumentarcu:

Novi album je producirao legendarni Bob Ezrin kojeg su tijekom karijere angažirale i glazbene legende: Pink Floyd, Kiss, Peter Gabriel, Alice Cooper.