GODIŠNJICA BRAKA

Novak Đoković: Moja ljubav i ja starimo zajedno!

13.07.2015 u 09:50

Bionic
Reading

Dan prije nego što je obranio naslov pobjednika Wimbledona srpski tenisač proslavio je sa suprugom Jelenom prvu godišnjicu braka i deset zajedničkih godina

Vrijeme je sigurno na njegovoj strani i Novak Đoković ovih dana imao je nekoliko razloga za sreću. Jučer je srpski tenisač po treći put osvojio Wimbledon, ali i obranio naslov pobjednika tog turnira pobijedivši Rogera Federera, a dan prije sa svojom je Jelenom u Londonu proslavio prvu godišnjicu braka.

'Večeras imam toliko razloga za slavlje. Ipak, najvažniji je prva godišnjica braka. Godinu dana smo u braku i 10 godina zajedno moja ljubav i ja. Starimo zajedno', poručio je 28-godišnji sportaš. Nekoliko riječi o prvoj obljetnici braka osjetila je potrebu reći i Jelena napisavši kako je sreća biti u braku s 'najboljim čovjekom na svijetu'. Par ima osmomjesečnog sina Stefana, a on tatu s mamom nerijetko prati na turnirima. 'Moj mali Simba' - nadimak je koji je Novak dao sinu jedincu, a koliko ga čini sretnim, svjedoče njihove zajedničke obiteljske fotografije.

Jelena i Novak upoznali su se prije deset godina preko zajedničkih prijatelja. Bila je to, kažu, ljubav na prvi pogled. Jelena je završila sportsku gimnaziju i oduvijek je pokazivala sklonost atletici. Kad se preselila Đokoviću u Monte Carlo, nije sjedila skrštenih ruku, u slobodno vrijeme obilazeći dućane, već se zaposlila u predstavništvu libijske naftne kompanije Tamoli u odjelu za ljudske resurse. U međuvremenu je i doktorirala.

'Nisam s Novakom da bih se osjećala moćnom, kao što neki možda misle. S njim sam zato što ga volim, zato što se volimo, a ne da nam neki drugi zavide', zaključila je supruga prvog reketa svijeta.

My little Simba! :) #TheLionKing #Proud #Familytime

A photo posted by Novak Djokovic (@djokernole) on

The first anniversary of my marriage of the most beautiful man in the world Novak Djokovic -:))

Posted by Jelena Ristic on Saturday, July 11, 2015