ZA BENDOVE IZ REGIJE

Nova prilika za nastup na Metalfestu 2012.

12.10.2011 u 13:33

Bionic
Reading

Metalfest Croatia Open Air Croatia 2012. bit će velika prilika hrvatskim, pa i nekim bendovima iz regije da se dokažu, a želju za nastupom izrazilo je njih preko 200

Pet regionalnih bendova, Rising Dream, Ashes You Leave i Infernal Tenebra iz Hrvatske te Brezno i Doomed iz Slovenije odabrani su za nastup na festivalu prije dva tjedna, no bit će najavljeni još neki, a njihova će imena biti objavljivana postupno i svakome će se u najavama dati zaslužena pozornost.

Također, za nastup na hrvatskom Metalfestu predviđena su dva posebna mjesta, odnosno bendovi imaju dvije dodatne mogućnosti za nastup na festivalu. Prva od njih bit će im omogućena već od četvrtka, 13. listopada, kada će na Facebook stranici hrvatske edicije festivala (www.facebook.com/metalfest.hr) biti omogućeno glasovanje za sve prijavljene bendove, a ono će trajati do ponoći u nedjelju, 16. listopada.

U tim će danima fanovi prijavljenih bendova moći glasovati za svog favorita i na taj mu način osigurati nastup na festivalu. Bend koji će imati najviše glasova, odnosno 'lajkova', nastupit će na Metalfest Open Air Croatia 2012

Drugi način, odnosno osiguravanje nastupa na festivalu putem glazbenog natjecanja, 'dogodit' će se iduće godine, no organizatori o tome zasad ne žele davati informacije.

Ulaznice za festival dostupne su u službenom shopu na web stranici (http://www.hr.metalfest.eu/tickets.html), a cijene su:
Early Bird: 329 kuna/48,5 € (cijena vrijedi do 31. listopada).

Prodaja i potražnja za Early Bird te Fan Pack ulaznicama
odlična je i očekuje se da će uskoro biti rasprodana edicija od 1.000 komada.