POŽURITE PO SVOJU ULAZNICU

NOFX stižu na INmusic festival!

25.01.2013 u 10:38

Bionic
Reading

Jedan od najdugovječnijih, najpopularnijih i najuspješnijih nezavisnih punk rock bendova 25. lipnja stiže na INmusic festival! NOFX upravo ove godine slave 30. godišnjicu postojanja, a na popisu gradova u sklopu slavljeničke turneje potvrđen je Zagreb

Bit će to njihov prvi koncert u glavnome gradu, a žestoki će zvukovi očito dobro prodrmati Jarun jer su svoj nastup na ovogodišnjem INmusic festivalu već potvrdili legendarni Iggy and the Stooges. A studentima i srednjoškolcima koji u ovo doba godine muku muče s ispitima prenosimo još jednu važnu obavijest: INmusic festival daruje vam popust pri kupnji ulaznice! Želite li svoju ulaznicu nabaviti za samo 299 kuna, posjetite internetsku stranicu INmusic festivalainmusicfestival.com te ostavite svoje podatke. Na vašu e-mail adresu zatim stiže vaučer kojim u prodajnim mjestima Tisak media centra ostvarujete popust.

NOFX je osnovan u Kaliforniji, a iako se postava kroz godine mijenjala, od 1991. godine bend sačinjavaju 'Fat' Mike Burkett za mikrofonom i bas gitarom, Aaron 'El Hefe' na glavnoj gitari, Erik 'Smelly Sandin na bubnjevima i Eric Melvin na ritam gitari. Vrhunac popularnosti doživjeli su sredinom 90-ih godina svojom mješavinom punk rocka, skate punka te ska elemenata. Mnoge ih osobine razlikuju od sličnih bendova. Nikad nisu potpisali ugovor s nekom velikom diskografskom kućom, a ponude televizijskih kanala kao što su MTV ili VH1 redom su odbijali. Svirke 'iz gušta', a ne iz potrebe prepoznala je publika diljem svijeta pa su i bez podrške mainstream medija stekli ogromnu popularnost i dosad prodali više od šest milijuna albuma. Misao vodilja benda do danas se nije promijenila, pa od njihova nastupa na INmusic festivalu možemo očekivati dobar zvuk, energičnost, šarenilo i zabavu te nezaobilazno poganje uz hitove poput 'Leave It Alone', 'Bob', 'Linoleum', 'The Longest Line', 'Murder The Government', 'We Called it America'...

 

NOFX -'Leave It Alone'


Ulaznice za INmusic festival 2013 po redovnoj cijeni od 349 kuna prodaju se u svim poslovnicama Tisak media centra u Zagrebu, Dubrovniku, Hvaru, Karlovcu, Makarskoj Opatiji, Osijeku, Pazinu, Požegi, Puli, Rovinju, Sisku, Slavonskom Brodu Splitu Varaždinu, Velikoj Gorici te Zadru (točne adrese provjerite na internetskoj stranici INmusic festivala).
Ulaznice se mogu i naručiti putem Tisak media webshopa nakon čega će biti dostavljene na vama najbliži kiosk Tiska. Budući da su organizatori i ove godine publici poklonili nulti dan, festival će se održati od 24. do 26. lipnja. Line-up je tek na početku, a imena novih potvrđenih izvođača doznat ćemo uskoro.