SAZNAJTE NA VRIJEME!

Niz pogodnosti za posjetitelje T-Mobile INmusic Festivala

17.06.2011 u 17:57

Bionic
Reading

Uz bogati glazbeni program, T-Mobile INmusic Festival je za sve svoje posjetitelje i ove godine osigurao niz dodatnih pogodnosti

Pogodnosti festivalskog kampa
U razdoblju od 18. do 23. lipnja, posjetiteljima T-Mobile INmusic Festivala na raspolaganju će biti šestodnevni kamp s nizom zanimljivih sadržaja poput besplatne radionice joge, didgeridooa, djembe i žongliranja te organiziranih izleta na atraktivna odredišta, poput obilaska ili biciklističkih tura po Plitvičkim jezerima te raftinga na Mrežnici i Uni. Usto, kamperi će na raspolaganju imati toplu vodu, wireless internet, trgovinu, mogućnost čuvanja osobnih stvari, punjenja mobitela i laptopa, a dostupni će im biti i svi sadržaji Jaruna. Kamperske ulaznice mogu se kupiti po jedinstvenoj cijeni od 150 kuna

Četrdeset posto popusta na povratne karte HŽ-a
Suradnja HŽ Putničkog prijevoza i T-Mobile INmusic Festivala traje godinama i polako preuzima ulogu tradicijskog partnerstva u organizaciji prijevoza vlakom. Tako i ove godine svi posjetitelji festivala iz Hrvatske i Slovenije mogu koristiti popust u visini od 40 posto od redovne cijene u 1. i 2. razredu.

Da bi se ispunili uvjeti za korištenje odobrene povlastice, putnici prilikom kupnje prijevoznih karata trebaju izjaviti da putuju na ovu manifestaciju. Prijevozna karta mora biti isključivo povratna i ovjerena žigom organizatora T-Mobile INmusic Festivala na ulaznoj blagajni festivala. U slučaju neovjeravanja prijevozne karte, u povratku se doplaćuje razlika cijene do punog iznosa.

Popusti na ulaznice
Korisnici T-Mobilea rezervacijom ulaznice putem SMS poruke ostvaruju popust od 50 kuna (prazna poruka se šalje na broj 2255) pa tako cijena ulaznice za njih iznosi 390 kuna. Primljenu SMS poruku potrebno je predočiti pri kupnji ulaznice. Popust za T-Mobile korisnike vrijedi isključivo za festivalske ulaznice i ne odnosi se na kamperske ulaznice i dnevne ulaznice.

Djeca do 12 godina uz pratnju odrasle osobe imaju slobodan ulaz.

T-Mobile INmusic aplikacija za smartphoneove

Vlasnici uređaja smartphone ovogodišnje izdanje T-Mobile INmusic festivala sve sadržaje vezane uz ovaj glazbeni spektakl mogu pratiti na zaslonima svojih uređaja. Preko aplikacije vlasnicima uređaja koje pokreće iOS ili Android omogućeno je pregledavanje nastupa svih izvođača. Uz svaki događaj aplikacija nudi detaljan opis i informacije o svim nastupima.

Aplikacija INmusic festival posjetiteljima ovog glazbenog događanja pomoću ugrađene zemljopisne karte omogućuje jednostavnije snalaženje na festivalu, uz posebno istaknuta mjesta ulaza na festival, toaleta, štandova s hranom i pićem te svim ostalim potrebnim informacijama. Zanimljivost je i korištenje proširene stvarnosti (augmented reality) unutar aplikacije, tako da korisnici mogu jednostavnim usmjeravanjem uređaja i preko pripadajuće kamere pronaći najbliža prodajna mjesta i slične lokacije.

Korisnici aplikacije INmusic festival mogu se prijaviti sa svojim korisničkim podacima s Twittera, Facebooka ili Foursquarea, što će im omogućiti da u svakom trenutku znaju gdje se neki od njihovih prijatelja koji također koristi ovu aplikaciju nalazi. Aplikaciju možete skinuti iz AppStorea ili Android Marketa

Pogodnost kupnje ulaznica na tri rate
Kupci festivalskih i kamperskih ulaznica za T-Mobile INmusic Festival mogu iskoristiti i mogućnost plaćanja karticama u mjesečnim ratama, do tri mjeseca, sukladno pravilima i uvjetima banaka. Ulaznice se putem kartica na rate mogu kupiti u svim T-Centrima u Hrvatskoj, po cijeni od 440 kuna, odnosno 390 kuna s popustom za sve korisnike T-Mobilea.

Organizirani prijevoz do Otoka hrvatske mladeži na Jarunu

Na dane održavanja festivala, 21. i 22. lipnja, posjetiteljima je osiguran besplatan prijevoz Jarunom u razdoblju od 18 do 4 sata. Dvije autobusne linije prometovat će od-do dvaju mogućih ulaza na Jarun: Ulaz hrvatskog sokola i Ulaz Hrgovići sve do ulaza na T-Mobile INmusic Festival.

Prijevoz festivalskim autobusom besplatan je.