OBITELJ RAKITIĆ PORUČUJE

'Nitko ne može uzeti naš osmijeh!'

02.07.2016 u 20:03

Bionic
Reading

Nakon što je jučer skupina huligana kamenjem gađala vilu na otoku Ugljanu u kojoj je ljetovanje započeo naš reprezentativac Ivan Rakitić sa suprugom Raquel i dvoje djece, slavni nogometaš s obitelji je napustio otok, a fotografijom na Instagramu poručio da im ništa ne može ukrasti osmijeh

'Uživamo u obiteljskom odmoru. Nitko nam ne može uzeti naš osmijeh!' napisao je Ivan Rakitić pored fotografije na kojoj pozira s obitelji uz lijepi bazen. Svoj zasluženi odmor odlučio je nastaviti negdje drugdje.


Naime, brzo nakon nemilog događaja obitelj Rakitić gliserom je napustila otok, nakon čega su društvene mreže preplavile mnogobrojne poruke kojima se osuđuje sramotni čin napada na vilu u kojoj je obitelj ljetovala, kao i one podrške i zahvale nogometašu.

Difrutando en familia ??✌️ #lafamiliaunidajamasseravencida??‍??‍??‍??

A photo posted by Raquel Mauri (@raquel_mauri) on


Nakon što je Hrvatska ispala s Eura, obitelj Rakitić uputila se na zasluženi odmor. Koliko su uzbuđeni i sretni što je došao trenutak godišnjeg odmora, pokazali su i malim kućnim video urakom koji je oduševio društvene mreže. Za odmor iz snova odabrali su luksuznu vili iz 1925. godine u bajkovitoj uvali Čeprljanda na otoku Ugljanu. Nitko nije mogao zamisliti da će obiteljsko ljetovanje naprasito završiti huliganskim napadom.