KLUPSKA SCENA

Nitko bolje ne partija od Aleksandre Grdić

28.05.2015 u 19:43

Aleksandra Grdić u Noćnom klubu Pure

Izvor: Promo fotografije / Autor: Pure

Bionic
Reading

Zagrebačka klupska scena dobila je još jedno mjesto gdje će se ljubitelji noćnog života moći okupljati – noćni klub Pure u Velikoj Gorici. Na otvaranju su bile misice Aleksandra Grdić i Maja Nikolić

Aleksandra Grdić, Maja Nikolić i Neven Ciganović predstavili su novi noćni klub Pure koji je otvoren na mjestu nekadašnjeg Srca u Velikoj Gorici.

Atraktivna fotografska kampanja najavljuje burne zabavne noći u novom klubu, a nakon dugog izbivanja, jedna od najpoznatijih hrvatskih misica i manekenka s pariškom adresom Aleksandra Grdić blista u pozivu na zabavu.


'Pariški noćni život ovog puta će malo patiti, a patit će još netko meni jako drag. Što mogu kad smo mi Hrvatice toliko fatalne!' našalila se uvijek dobro raspoložena Alex Grdić.

Neven Ciganović, zadužen za PR, potrudit će se se iz vikenda u vikend dovesti razne goste iznenađenja iz svijeta estrade, manekenstva i showbizza te prenijeti svoja iskustva koje je doživio partijajući po klubovima diljem svijeta od Ibizze do Los Angelesa.

Uz nekoliko stalnih DJ-eva, najavljuje i gostovanja nekih svjetski poznatih zvijezda, klupskih atrakcija te domaćih i regionalnih pjevačkih zvijezda.