ZA VESELE BAKE ŽIVOT JE LIJEP

Nismo na Fejsu, previše bismo prijatelja imale

14.05.2015 u 20:46

Bionic
Reading

Nekadašnje prve dame HTV-a u emisji 'Osmi kat' otkrile su neke svoje tajne i životne strasti. Željka Fattorini već desetljećima je vatrena obožavateljica nogometa, a Ksenija Urličić ima druge gušte, voli pričati 'začinjene' viceve

Da se ne živi samo od uspomena, već život može biti veseo i u trećoj životnoj dobi, svojim primjerom pokazale su vječne dame HTV-a i bliske prijateljice Željka Fattorni, Ksenija Urličić i Vesna Spinčić Prelog. Uvijek u dobrom raspoloženju prisjetile su se najljepših trenutaka svog prijateljstva pojasnivši kako se i danas kad se sretnu, odlično provode.

'Kad smo skupa, zalutamo u neko drugo vrijeme, vrlo smo neozbiljne, a naš rječnik nije nimalo uglađen kao večeras u ovoj emisiji. Evo, ja, na primjer, volim pričati viceve, i to one malo masnije, začinjene', povjerila se Ksenija Urličić. Kao vesele bake znaju sve trikove kako usrećiti svoje unuke, ali Facebook ipak nisu prihvatile:

'Nismo na Fejsu niti ćemo biti jer bismo previše prijatelja tamo dobile', našalila se Ksenija. Ono čemu Želja Fattorni ipak nije mogla odlljeti kroz život je - nogomet. Nekadašnje HTV-ovo lice vatrena je navijačica Dinama, a zbog nogometa jednom se zamjerila i svojoj svekrvi.

'Bila je divna žena, ali je imala samo jednu grešku - navijala je za Hajduk. Kad sam rodila sina Renza, obećala sam joj da će on biti Dinamov navijač, nije joj bilo drago. Na moju sreću, želja mi se ispunila', ispričala je Željka.