PARTY KOJI SE PAMTI

Nina Badrić slavila u Peperu, glavni DJ Sergej Trifunović

04.07.2016 u 12:10

Bionic
Reading

Veliki subotnji party u zagrebačkom klubu Pepper okupio je poznato društvo u kojem se našao i beogradski glumac Sergej Trifunović, te večeri zadužen za puštanje glazbe, glumice Jelena Perčin i Nataša Janjić, Goran Bogdan i Tarik Filipović te Nina Badrić koja je u dobroj atmosferi slavila 44. rođendan

Da dobra glazba spaja ljude, po tko zna koji put potvrdila je proteklog vikenda naša poznata glumačka družina u kojoj se našla i pjevačica Nina Badrić. Naime, u poznatom zagrebačkom klubu prošle subote glavni DJ bio je poznati srpski glumac Sergej Trifunović, a svojim glazbenim umijećem oduševio je  mnoge svoje kolege, ali i Ninu.

Nina je na odličnoj zabavi uz prijatelje slavila svoj 44. rođendan dva dana unaprijed, a iste večeri uživala je u spektaklu 2Cellosa na Tomislavcu. Sergej je pak nakon zagrebačkog partyja produžio do Italije gdje je prisustvovao koncertu svog velikog glazbenog idola Brucea Springsteena.

Na nezaboravnom subotnjem tulumu u Pepperu bile su i najbolje prijateljice Nataša Janjić i Larisa Navojec te Jelena Perčin. Na plesnom podiju našli su se i samozatajni Goran Bogdan te Tarik Filipović.

'Last night Dj saved My life' potpisala je Nataša stihovima zajedničku fotografiju na Instagramu sa Sergejem Trifunovićem. Janjić protekla dva mjeseca snima punom parom novu RTL-ovu sapunicu 'Prava žena' u kojoj joj društvo prave i Ornela Vištica, Filip Juričić, te Marijana Mikulić. Nataši je to prva sapunica, no Filip i Ornela na tom polju su već veterani tako da za savjet splitska glumica ima koga pitati.

Last night a DJ saved my life. #DJ #Zagreb #Belgrade #friends #fun #peper #sergejtrifunovic

A photo posted by Natasa Janjic (@nanulananula) on

Beautiful night in Zagreb ✌️#friends #fun

A photo posted by Natasa Janjic (@nanulananula) on