IKONA STILA

Nina Badrić oduševila svjetski poznatu dizajnericu

07.12.2015 u 11:22

Bionic
Reading

Poznata talijanska modna dizajnerica Elisabetta Franchi oduševljena je ljepotom Nine Badrić. Dizajnerica, koju obožavaju trendseterice diljem svijeta, na svojim društvenim mrežama podijelila je Nininu fotografiju u seksi crno-zlatnom bodiju, uz zahvalu, što je našoj glazbenoj divi posebno laskalo

'Predivno je iznenađenje to što je poznata modna dizajnerica Elisabetta Franchi stavila moju fotografiju na službene stranice svih svojih društvenih mreža. Ona je jedna od dizajnerica koje rado nosim te kupujem njezinu odjeću jer kreira izuzetno ženstvene modele. Tagirala me i poslala srce te pozdrave uz komplimente da joj se jako sviđa moja fotografija u njezinom zlatno-crnom bodiju koji sam odjenula', kazala je Nina.

Elisabetta Franchi jedna je od najrenomiranijih talijanskih dizajnerica te se prvenstveno voli poigravati modom. U svojem radu uvijek ističe ženstvenost i obline, a nerijetko se koristi izrazito zanimljivim detaljima poput 3D ušiva kristala i perli. Osim u Italiji, kvaliteta njezinih proizvoda prepoznata je u cijelom svijetu.


Butici Elisabette Franchi mogu se pronaći i u gradovima poput Milana, Rima, Abu Dhabija, Dubaija, Casablance, Hong Konga, Moskve, Jakarte, Pariza, Stockholma i Porta, a brend se distribuira u više od 36 zemalja kroz 895 multibrend trgovina.