NEPROCJENJIVI TRENUCI

Nikolina Ristović zna: Kako nedjelja može trajati duže?

19.09.2016 u 13:12

Bionic
Reading

Svaki slobodni trenutak televizijska voditeljica Nikolina Ristović provodi sa svojom kćerkicom Unom Sofijom, koja će u prosincu napuniti dvije godine. Mama i kći uživaju u raznim igrama, a omiljen im je odlazak u park te ljuljanje

U prosincu će napuniti dvije godine, a već je sada izrasla u pravu malu princezu. Druga kći televizijske voditeljice Nikoline Ristović, koju je dobila u braku s Vidojem Ristovićem, prava je mala pozerica, a njezina mama uživa u svakom slobodnom trenutku koji provedu zajedno.

Tako je na svomprofilu na Instagramu Nikolina Ristović objavila fotografiju na kojoj se ljulja s malenom Unom Sofijom, a uz koju je napisala: 'There should be a day between Saturday and Sunday... weekends are definitely too short.' (op.a. Trebao bi postojati dan između subote i nedjelje... vikendi su definitivno prekratki). Una Sofija uživa ljuljajući se s majkom odjevena u cvjetni kombinezon i s dvije kikice na glavi.

Na drugoj fotografiji Una Sofija sprema se za spavanje, a u rukama ima balon u obliku popularne Maše iz crtića 'Maša i medvjed', koji je iste visine kao i ona sama. Tu fotografiju Nikolina je komentirala i dočarala svima karakter Une Sofije.

'Masha and the Little Beast go to bed... around midnight, of course, why earlier?' (op.a. Maša i mala zvijer idu na spavanje... oko ponoći, naravno, zašto bi išle ranije?)

Masha and the Little Beast go to bed...around midnight, of course, why earlier? #sleep #baby #sleep

Fotografiju objavljuje nikolina pisek (@nikolina_pisek)

Una Sofija i balon od helija u obliku Maše iz crtića 'Maša i medvjed'

There should be a day between Saturday and Sunday...weekends are definitely too short #weekend #love

Fotografiju objavljuje nikolina pisek (@nikolina_pisek)

Nikolina Ristović s kćerkicom Unom Sofijom, koja će u prosincu napuniti dvije godine