OSTVARILA IM SE ŽELJA

Niko Kranjčar uz svoju Zrinku slavio u New Yorku

24.03.2016 u 15:19

Bionic
Reading

Hrvatski nogometaš prije nekoliko dana potpisao je ugovor s drugoligaškim američkim klubom New York Cosmos, a jučer mu je organiziran i party dobrodošlice u kafiću, u njujorškoj Astoriji kojem su prisustvovali mnogi hrvatski obožavatelji nogometa, ali i Nikina djevojka glumica Zrinka Cvitešić. S osmijehom na licu Zrinka je fotografirala svaki detalj zabave na kojoj je glavna zvijezda bio preplanuli Niko

Ono što su priželjkivali, to su i dobili - nakon Londona novi početak u New Yorku. Niko Kranjčar i Zrinka Cvitešić nedavno su otputovali u Veliku Jabuku gdje je 31-godišnji Kranjčar konačno potpisao ugovor s njujorškim Cosmosom. Ovog tjedna organizirana je i zabava u njegovu čast u Queensu, četvrti u kojoj se nerijetko okupljaju hrvatski iseljenici.

Na partyju dobrodošlice bili su mnogi obožavatelji hrvatskog nogometa i Kranjčara, a to posebno doba u njegovu životu nije propustila ni Zrinka koja je mobitelom fotografirala druženje s okupljenima i predstavljanje. New York je i Zrinki, koja pokušava ostvariti uspjeh u SAD-u, dobitna kombinacija. Njezini planovi da se dokaže na Broadwayu sad su bliže cilju.