MILO HRNIĆ U REKLAMI

'Nije mi bilo lako jahati na kugli, ali potpuno sam se uživio'

02.07.2015 u 07:11

Bionic
Reading

Iako je već desetljećima na sceni, dubrovački pjevač Milo Hrnić nije mogao ni pretpostaviti koliku će mu popularnost priskrbiti snimanje jedne televizijske reklame. Milo je preko noći postao hit, a mobitel mu se doslovno užario od poziva kolega i prijatelja, ali i pokoje obožavateljice koji mu svi odreda čestitaju na izvrsno obavljenom poslu

'Zezam se s prijateljima da me odsad slobodno mogu zvati Frano Lasić. Prozvali su ga pjevačem nakon što je snimio samo jednu pjesmu', kaže Milo Hrnić (65) pred kojim je zasigurno zavidna glumačka karijera. A sve zbog jedne uloge.

Pjevač je, naime, nedavno snimio televizijsku reklamu za jednu banku u kojoj je do izražaja došao njegov skriveni glumački talent pa ovih dana prima brojne komplimente, a popularnost mu iz dana u dan sve više raste.

Dubrovački pjevač poznat po hitovima 'Kome bi šumilo more moje sinje', 'Vrati se' i 'Požurite konji bijeli' u reklami je utjelovio čak pet osoba: bankara, jahača, samuraja i rokera, a nakratko je postao i Miley Cyrus.

'Ljudi iz banke moji su veliki obožavatelji i znaju koliko sam energičan na koncertima. Kad sam dobio ponudu za reklamu, prvo sam odbio, no na njihovo inzistiranje odlučio sam se upustiti u tu avanturu. Moj je životni moto – živi kao da ti je jedan dan u životu, a kad nešto radiš, onda u tom trenutku daj najbolji dio sebe', ističe pjevač.


Kako kaže, honorar mu nije bio presudan da prihvati angažman u reklami, a najteže mu je palo sjedenje na kugli identičnoj onoj iz spota Miley Cyrus.

'Nije mi bilo lako održavati ravnotežu, no snašao sam se jer sam se cijelo vrijeme držao za lanac. Čak mi je i jahati konja bilo lakše iako sam dosad jahao samo na magarcu. Uživio sam se potpuno u cijelu priču i na setu su mi rekli da sam posao bolje odradio od nekih profesionalaca. Jedino mi je bilo zeznuto obući kostim samuraja. Pitao sam se tada što je meni sve to trebalo', našalio se Hrnić koji je iznenada stekao mnogo ženskih obožavateljica, i to svih generacija.

'Oduševio sam ih, stalno me obasipaju komplimentima', smije se Milo.