ETIHAD AIRWAYS

Nicole Kidman ovom je reklamom razbjesnila mnoge

03.04.2015 u 10:35

Bionic
Reading

Nicole Kidman posljednjih se dana našla na udaru američkog sindikata koji zastupa više od 25.000 stjuarda, a svemu je kumovala jedna reklama!

Dobitnica Oscara nedavno je snimila promotivnu kampanju za azijsku zrakoplovnu kompaniju Etihad Airways čije se snimanje odvijalo u Abu Dabiju.

Tada vjerojatno nije ni slutila da će se svojim pojavljivanjem u reklami zamjeriti Lauri Glading, predsjednici udruge profesionalnih stjuarda.

Ona je u otvorenom pismu napisala kako je sponzorski ugovor potpuno u suprotnosti s ulogom australske glumice kao ambasadorice dobre volje UN-a.

Sindikat je bijesan jer smatra kako je kompanija za koju je snimala Nicole Kidman poznata po diskriminirajućem stavu prema zaposlenicama, baš kao i druge zrakoplovne kompanije Ujedinjenih Arapskih Emirata. Kao primjer naveli su čest slučaj otpuštanja stjuardesa kad se dozna za njihovu trudnoću.

Zrakoplovna je kompanija odbacila sve optužbe tvrdeći da im je briga o zaposlenicima jedan od prioriteta, a Nicole Kidman nije se oglasila.

Reklamu pogledajte u nastavku.